Дневен хороскоп - събота, 15 септември 2018

Хороскоп

14-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Разрешението на вашите въпроси няма да настъпи скоро, но ако останете твърди в позицията си, имате всички шансове за успех. Днес внимавайте да не пропуснете нещо важно за вас. Възможен конфликт или изпитание в личен сблъсък с близки хора, роднини. 

     
 

Телец

Днес не трябва да приемате нищо прекалено сериозно. По-добре се забавлявайте. Този ден трябва да живеете закачливо. Бъдете гъвкави, не отказвайте да опитате това или онова, и ако нещо не се случи от първия път - опитайте отново и отново, докато не спечелите или се отегчите.

     
 

Близнаци

Можете да сте сигурни в победата, защото днес ви е щастлив ден! Добра новина ви очаква. Освен това, току-що сте изчерпали лошия си късмет. Ако сте извършили някакво добро дело скоро, тогава днес ще получите заслужена награда и признание.

     
 

Рак

Може да имате чувството, че съдбата ви подготвя нещо специално, но все още не знаете какво може да бъде. Не се опитвайте да анализирате фактите твърде дълго, за да определите тенденциите, защото не е лесно да видите същността на нещата.

     
 

Лъв

Днес ви предстои да започнете нещо ново. Може би това ще бъде ново проучване или нова задача, или може би изпълнението на някакво отдавна мечтано желание. Каквото и да е, имате добри перспективи и в крайна сметка ще бъдат успешни. Не надценявайте силите си. 

     
 

Дева

Възможно е някой важен въпрос от миналото отново да се появи на повърхността. Позволете и други да участват в решаването на проблема. Можете да се сблъскате с мистериозна и странна ситуация. Колкото повече се опитвате да разрешите загадката, толкова по-объркана ще става. Отпуснете се и се доверете на интуицията си.

     
 

Везни

Днес ще почувствате, че сякаш са ви израснали крила. И това не е просто да бъдете в добро настроение. Може би ще получите такъв емоционален тласък, който ще ви отведе до седмото небе. Използвайте тази възможност, за да организирате вашите дела, особено тези, които изискват не само ясен ум, но и богато въображение.

     
 

Скорпион

Думите ви изпреварват мислите ви. Говорите прекалено много. Днес може да получите двойствени впечатления. Ще забележите, че опитите да реализирате вашите идеи, срещат съпротивление на средата.

     
 

Стрелец

Денят може да добави няколко изненади към ежедневието ви. Може би някой ще се нуждае от вашата помощ в трудна ситуация и ще трябва да участвате в съдбата на някой друг с пълна отговорност за действията си.

     
 

Козирог

Щастливи моменти очакват мнозина. Поемете отговорността върху себе си и направете избора, който ще се окаже благоприятен за вашата съдба. Помислете за своите достойнства, търсете конструктивни идеи и оптимистично гледайте на бъдещето. 

     
 

Водолей

Независимо от начина, по който се опитвате да се справите с всичко, планираното за днес, до края на деня ще се окаже, че много неща остават недовършени, тъй като непрекъснато ще бъдете разсеяни от разговори, обаждания и непредвидени случаи.

     
 

Риби

Не се опитвайте да анализирате какво се случва, просто следвайте каквото ви подсказва шестото чувство и се надявайте най-доброто. Бъдете уверени, че това, което ви се случва не е просто каприз на съдбата, а пряко следствие от вашите предишни постъпки.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ако нещо сте считали за приключено, днес може да се окаже, че не е решено и това да ви донесе огорчения. Колкото по-честно и искрено се държите, толкова по-скоро ще можете да намерите нова почва под краката си. Вашето настроение ще влияе не малко върху приемането ви на ситуацията. Ако виждате добрата страна в цялата работа, ще имате възможност да постигнете щастие.

След 13:10ч бъдете внимателни с думите, които изговаряте. Необмислените и лоши думи може да се сбъднат, но те като бумеранг ще се върнат обратно при вас дори и неволно да сте ги изпуснали. Не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Удачно е само за бързи и краткосрочни такива.