Дневен хороскоп - петък, 14 септември 2018

Хороскоп

13-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Отпуснете си енергията. Днес ще можете да превърнете най-обикновените ситуации в невероятни преживявания. Няма да се страхувате да експериментирате и това ще ви донесе чудесни резултати. Най-хубавите неща ще се случат вечерта на тези, които умеят да чакат.

     
 

Телец

Да, винаги можете да използвате времето в дома за почистване и подреждане, но днес премахнете от мислите си задълженията си и се насладете на моментите с близките си. Създавайте спомени, в които ще се върнете с усмивка в бъдеще.

     
 

Близнаци

Проверете новата информация за работата ви и се опитайте да защитите интересите си. Не бъдете нетърпеливи, ще имате причина за радост. Изчакайте някои ситуации да бъдат изяснени в съответствие с общите нужди.

     
 

Рак

Нямате достатъчно търпение за допълнителни отговорности, но има ситуации, които изискват творческо мислене. Не се задоволявайте с малко, защото наистина можете да имате много повече, отколкото си мислите.

     
 

Лъв

Нищо няма да ви раздразни повече от хората, които искат да променят посоката на живота ви и да наложат своите собствени възгледи. Въпреки това, намерете мирен начин да премахнете такива хора от живота си, без да вдигате много прах около себе си.

     
 

Дева

Способността да се адаптирате добре към различни условия е необходима за успеха в работата. Емоциите ви ще бъдат написани на лицето ви и където и да се появявате, хората ще усетят вашата енергия. Не задържайте гняв в себе си!

     
 

Везни

Да, чудесно е да се чувствате самоуверени, но не и да ходите в облаците, без да виждате какво се случва пред вас. Днес погледнете в очите на хората, които обичате и надникнете в душата им. Ако забележите, че някой мълчаливо страда, помогнете му, дори ако той не търси вашата помощ.

     
 

Скорпион

Настоящата позиция на Луната влияе на емоционалната ви чувствителност или на някои лоши оценки в работата. Важно е да приведете в ред мислите и чувствата си. Не предприемайте нищо важно в действията си от обед нататък.

     
 

Стрелец

Животът е колело и днес ще почувствате, че се върти с огромна бързина. Най-накрая ще се измъкнете от пепелта и ще започнете да се издигате във вашето общество. Усмивката ще стане по-широка на лицето ви.

     
 

Козирог

Днес ще се радвате на един благоприятен ден. Светът е прекрасен за онези, които са намерили своето място в него. Вярвайте в себе си! Само така ще накарате другите да вярват във вас.

     
 

Водолей

Днес ще бъдете бъбривците на Зодиака. Умът ви ще работи с невероятна скорост.Това е подходящ ден за публични изказвания, представления и презентации. Хората ще се забавляват с вас, докато разказвате истории от живота си.

     
 

Риби

Единствените ви граници днес са тези, които сами сте си поставили. Забравете думите "не мога" и опитайте. Не можете да знаете какво можете или не можете, докато не опитате. Следвайте сънищата си. Възможно е подсъзнанието да ви подскаже нещо, което не можете да видите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета обезателно ще се усмихне именно на вас! Денят е спокоен и мирен. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си.

Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли.