Дневен хороскоп - сряда, 12 септември 2018

Хороскоп

11-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Една от многото причини, поради които сте добър лидер, е, че сте готови да предприемете бързи, решителни действия по време на извънредни ситуации. Личните отношения са подложени на някои промени. Спазването на здравословен режим ще ви накара да се почувствате по-млади.

     
 

Телец

Няма причина да се притеснявате. Отворете очите си и оценявайте безбройните възможности, с които разполагате. Вратите са отворени за вас. Във всяка социална ситуация увереността, която показвате, ви дава възможност да впечатлите почти всеки, когото срещнете.

     
 

Близнаци

Повтарящите се проблеми изискват внимание и се нуждаят от вашата пълна концентрация. Трудно приемате някои ситуации. Не забравяйте, че добрите отношения винаги се нуждаят и от компромиси. По този въпрос е необходима малко по-голяма чувствителност и внимание от ваша страна. 

     
 

Рак

Подхождате към проблемите по един способен и професионален начин, разполагате с всички необходими отговори и предлагате решения. Колегите търсят вашите съвети и считат това, което казвате, за важно, достоверно и полезно. Поддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки приятели и семейства. 

     
 

Лъв

Приемете спокойно отношение към живота и оставете тревата да расте над старите вражди. Насладете се на съживяването на старите контакти. Условията за това са идеални. Позволете на вашето семейство да узнае колко са важни за вас и прекарвайте повече време с тях.

     
 

Дева

Всичко, от което се нуждаете, за да развиете амбицията си за кариера и да реализирате голямата си идея, го имате. Увереността и ентусиазма ви получават подкрепа. Вашата енергия днес е заразна. Ако искате да направите някои промени в къщата или да я ремонтирате, това е идеалното време. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с одобрение.

     
 

Везни

Днес Слънцето, което се намира във вашия мистичен12-ти дом на трансформацията, прави тригон с Плутон, който разкрива области, които се нуждаят от промяна. Помислете какво във вашия живот се нуждае от рестарт? Започнете от днес, полагайте реални усилия да коригирате тези неща.

     
 

Скорпион

Личният ви живот става динамичен. В любовта под влиянието на Марс, вие ставате нетърпеливи и уверени, готови да преследвате своето, каквото и да ви струва.... Възможно е да се създадат конфликтни ситуации с членове на семейството, затова опитайте да бъдете търпеливи и дипломатични.

     
 

Стрелец

Вие сте в състояние да преодолее всички неуспехи в кариерата си. Във вашия личен живот се чувствате като да вървите през минно поле - един фалшив ход и ще има експлозия. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. 

     
 

Козирог

Никога не се съмнявайте в способностите си, дори ако не винаги разполагате с правилния отговор на момента. Проблемите, с които се сблъсквате са по-сложни от обикновено. Може да ви бъде от полза да се откажете от някои от обичайните си методи, за да дадете път на алтернативните решения. 

     
 

Водолей

Вашата суперсила е в способността ви да виждате всичко, което се случва. Вие точно знаете кога да направите следващия си ход, но не разкривайте своите карти на останалите. Във вашия знак преминава огненият Марс - планетата на действието и страстта. Тук той ще бъде до 16 ноември. Периодът обещава да бъде вълнуващ. Вашата енергия тече свободно и вие ще можете да направите много.

     
 

Риби

Днес предпочитате да се криете далеч от света. Смятате, че е по-трудно от обикновено да говорите с хората и в резултат на това вашите отношения страдат. Може би трябва да помислите, за да разберете какво причинява тези проблеми. Говоренето открито за това с някой може да помогне. В края на краищата за какво са приятелите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега са препоръчителни. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.