Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември 2018

Хороскоп

09-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Отпадат всякакви ограничения.

Отпадат всички досегашни ограничения и сега успехът зависи единствено от вашата целеустременост, амбиции и готовност да преследвате целите си. Начинанията, които ще предприемете бързо ще се развиват и ще донесат с времето дивиденти. Постарайте се по-весело да гледате на живота, дори моментната ситуация да не изглежда толкова радостна. Астрологическата обстановка ще пробуди във вас дух на съперничество и агресивност, но и безпокойство и нетърпение. Повече време ще отделите за удовлетворяване на личните си потребности.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Телец

Намирате се в режим на стрес.

Работата ще бъде над всичко останало. Трябва да балансирате между личните и служебните задължения. Възможно е да получите нови предложения, които трябва да обмислите внимателно и евентуално да потвърдите, ако решите да приемете. Ще има известно забавяне в делата ви, могат да се появяват спънки и затруднения. Не е изключено да трябва да преразгледате някакви договаряния и отново да има обсъждане. Голяма е вероятността да вземете грешното решение, ако не внимавате да не ви подведат. Роднини или други вътрешни хора ще окажат влиянието си върху вашите семейни дела.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Близнаци

Ситуациите отиват към своя логически завършек

Опитвате се да контролирате нещата според своите възможности обаче няма да успете да се справите с всичко. Имате много повече поддръжници, отколкото противници. Пред вас ще се открият нови хоризонти, даже когато си мислите, че нямате никакъв шанс. Приливът на енергия ще се засили, а най-вероятните сфери на приложението на тези сили ще станат романтичните увлечения и финансовите въпроси. Успешни ще бъдат вашите изследователски действия.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

     
 

Рак

Вашите перспективи са розови.

Започва благоприятен период, когато ще можете да пристъпите към реализация на плановете си. Бъдете открити към необичайните идеи и сътрудничеството. Не бързайте да правите промени в личен план. Скоро ще ви се появят още по-добри възможности. Ще бъдете преизпълнени с емоции и чувства и ще трябва на време сами да се спирате. Към всички ситуации подхождайте с повече въображение, защото не винаги прекият път води най-бързо до целта.

Благоприятни дни- 10, 13, 14

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Лъв

Главната сила е силата на духа.

Новите идеи, увлечения и творческа настройка ще ви държат в тонус и през тази седмица. Предстоят промени и обновлението ще бъде в полза на вашият имидж и отношенията с околните. Докато не свършите едно дело, не превключвайте вниманието и енергията си върху други дела за повече стабилност. Не прибързвайте да вземате важни решения. Първо преценете всички плюсове и минуси преди да предприемете нещо. В работата си проявявайте креативно мислене. В любовта бъдете откровени в желанията и чувствата. Не е изключено да има обрати в събитията.

Благоприятни дни- 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Дева

Спазвайте мярка във всяко нещо.

Настроени сте конструктивно и ще бъдете в емоционален подем през седмицата. Очакват ви изненади, повечето полезни и приятни. Заемете се с реализация на плановете си, а всичко останало ще се нареди от самосебе си. Най-важното е да не заривате главата си в пясъка. Трудно ще понасяте неорганизираността на другите. Възможно е да се появят в някои моменти разногласия в семейния живот или във взаимоотношенията с любимия човек. Въпреки това, романтичните ви намерения имат шанс да се въплътят в реалността. От там ще почерпите жизнените си сили.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

     
 

Везни

Отделете най-много време на партньорството.

В делата ви ще има пълно затишие, което може да се превърне в положителен фактор, до колкото ще ви даде възможност да отделите повече време на себе си, здравето и семейството. Изключение ще има при тези, които имат бизнес свързан със строителството или недвижими имоти. На тях ще им се предостави възможност да предприемат важни стъпки и да придвижат плановете си и преговорите напред. Може да разчитате на позитивни промени, завършване на стари проекти, реконструкция на бизнеса, организационни мероприятия.  Повече общувайте. Някои от вас ще започнат да усещат спад в жизнения тонус.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Скорпион

Ще бъдете устойчиви, упорити и консервативни.

През седмицата ще ви зарадват приятни съвпадения или изненади. Нещо, което сте желали, най-после ще се осъществи (може би не точно това, което си мислите, а нещо друго). В професионален план промени не се предвиждат. Вниманието ви ще бъде концентрирано вътре в семейството, в кръга на близките ви хора. Не е изключено някакви ситуации да се заплетат, но това може да бъде в следствие на вашите съмнения или размишления. Възможно е да ви се иска да анализирате ситуацията и да внесете свои корективи. Сега започват да назряват промени, които ще се проявят доста по-късно във времето.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Стрелец

Бог дава на този, който рано става.

Тази мъдрост напълно отразяват събитията и настроенията през седмицата. Работа ви очаква много и вашият график съществено се отличава от графика на околните. Не е изключено ново придвижване в службата, нови планове, нови проекти. Началниците от всички рангове могат смело да разчитат на подчинените си, а служещите - на началството, на приятелите си. Трудностите от миналото ще могат да се отрегулират. На това, на което не можете да повлияете, не се вълнувайте. Вероятно така трябва да стане по непонятни причини.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16

     
 

Козирог

Периоди на енергична работа ще се редуват със скучни паузи.

Времето е благоприятно за кратки пътувания, срещи със стари познати или партньори. Ще се появи възможност да изведете делата си на по-високо равнище. Ще ви се открият перспективи достатъчно интересни и примамливи. Възможно е да са свързани с хора от други градове или чрез пътуванията. В основата на всички промени лежат стари връзки и хора, на които вярвате. Не бива да се огорчавате, ако срещнете задръжки и проблеми в делата си. Нещата са само временни. Много от вас възвръщат своите сили. Влиянията са благоприятни и в личен план.

Благоприятни дни- 10, 13, 14

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Водолей

Положението не е чак толкова лошо, колкото изглежда.

Ще можете да се изявите като организатори и лидери, но цялата отговорност за случващото се, ще лежи върху вашите плещи. Няма да липсва на моменти напрежение в работата, а в други - пълна скука. Съмнения и тревоги ще ви донесе сферата на финансите. Всичко каквото може да се направи ще го направите и не бива да вините себе си за нищо, което не е станало. След доста проточване, по нататък във времето вашите изисквания ще бъдат удовлетворени. Някои Водолеи ще направят много удачно пътуване, където ще участват съвместни интереси.

Благоприятни дни- 11, 12, 15, 16

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Риби

Всяко нещо рано или късно се заплаща.

Доста сериозно сте настроени. Това ще ви позволи да бъдете пълноценни в работата си и ще ви предпази от грешки. Не изричайте неща, за които по-късно ще съжалявате. Обмисляйте си думите. Ще ви се появят нови планове. На някои ще им бъде тежко през седмицата. Време е да поемете нещо важно, да вземате отговорни решения, но чувствате, че още не сте готови за това. Някои дела могат да бъдат отложени за по-късно, други не. Колкото по-рано решите какво да правите, толкова по-добре. Вторник е опасен ден за вас. Може да бъдете лесно провокирани и да възникнат спорове и изясняване на отношения, затова сведете общуването до минимум.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 15, 16