Дневен хороскоп - неделя, 9 септември 2018

Хороскоп

08-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Прекарайте деня спокойно, с повече чувство за хумор и не се опитвайте да бъдете лидери на всяка цена. Не се доверявайте на посредници в делата си. Днес сте много добри в анализирането и правенето на изводи.

     
 

Телец

Отношения с постоянният ви партньор ще останат хармонични и стабилни, но може да ви се отрази някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. Предложенията ви могат да бъдат приети доста скептично от околните.

     
 

Близнаци

Имате всички основания да се надявате, че денят ще е благоприятен за набелязаните от вас действия. Днес ще се почувствате вдъхновени. Ако имате творчески способности, бихте могли да създадете цял шедьовър.

 

     
 

Рак

Днес не е необходимо да се натоварвате с работа дори да е домашна. Отделете повече време за почивка или изберете приоритетни задачи за изпълнение, за да не пилеете силите си. Някои от вас ще са склонни да изпитват леко безпокойство, което може да причини през нощта безсъние.

     
 

Лъв

Възможно е да имате интересен дневен сюжет. Ще се чувствате добре и ще се радвате на всичко, дори да не се случва нищо съществено. Планетарните влияния са противоречиви, те могат да ви донесат късмет и в същото време не се изключват проблеми.

     
 

Дева

Днес Луната е във вашия знак, което ще прави ума ви подвижен. Идеите ще идват бързо и точно навреме. Очаква ви прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора.

     
 

Везни

Вашият енергиен потенциал ще може да се възстанови само в благоприятна и хармонична обстановка или чрез интелектуални занимания. Безпокойствата ви постепенно ще отшумят. Не вземайте прибързани решения. Оставете важните неща за друг ден.

     
 

Скорпион

Днес на вашето усърдие може да се завижда. Готови сте да се трудите и е почти невъзможно да се спрете. Вие сте взискателни към себе си, но това може да ви затрудни, ако обръщате твърде голямо внимание на детайлите.

     
 

Стрелец

Можете да очаквате сериозен разговор с близък човек или партньор. Бъдете нежни и тактични, тогава можете да се надявате на същото отношение в замяна. Сега е подходящо да обсъдите семейните планове за близкото бъдеще.

     
 

Козирог

Вие сте оптимистично настроени, дори да не се оправдават всичките ви очаквания. В този ден действията говорят по-силно от думите. Ако нещо се придвижва напред с трудности или не се реализира по начина, по който искате, не бързайте с нещата.

     
 

Водолей

Добре е да прекарате деня в спокойна атмосфера и да не предприемате никакви авантюри, тъй като планетарното влияние за вас днес е противоречиво. От приятели или познати можете да получите оферта относно планове за близко бъдеще.

     
 

Риби

Самочувствието ви ще се влияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате вълненията, напрежението и стресовите ситуации. Гладуването днес е противопоказно. Полезно действие върху тялото и духа ви ще окаже контрастния душ.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят, в който става възнаграждението, което се полага на човек, следващо законите на Вселената. Може да получите полезна и необходима помощ.

Ще преодолеете всички трудности за определен период от време, но само ако проявите достатъчна настойчивост. Съобразете живота си с природния цикъл. Не разчитайте на бързи резултати. Знайте, че резултатът е в ръцете на Провидението и продължавайте да работите упорито. Спомнете си старата притча за фермера, който толкова се стремял да ускори растежа на посевите си, че ставал през нощта и издърпвал кълновете. Няма начин да заставите реката да тече по-бързо - точно както не можете да приближите времето на прибиране на реколтата. Не забравяйте, че търпението е необходимо, за осъзнаване на собственото развитие, благодарение на което ще дойде времето, да пожънете собственото "аз".