Дневен хороскоп - събота, 8 септември 2018

Хороскоп

07-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Държите да успеете във всичко, което имате да правите. Може би ще има задачи, които изискват незабавни решения. Ако имате нужда от помощ, потърсете я. Ще ви помогнат. В любовта бъдете искрени. Привличате представителите от противоположния пол като магнит.

     
 

Телец

Въпреки че не всичко може да се развие според очакванията ви, а са възможни и неприятни изненади, ще успеете да поддържате оптимизма си и няма да паднете духом. Ще повдигате настроението на другите и ще ги заразите с вярата си в успеха. Това е най-подходящият ден за обединяване на съмишленици.

     
 

Близнаци

Днес избягвайте да се обвързвате със сериозни задължения и не давайте обещания, защото рискувате да надцените силите си. Въпреки че ви чака много работа, ще имате достатъчно време за почивка и приятно общуване, например с приятели или романтична среща. 

     
 

Рак

За мнозина успешен и плодотворен ден. Можете да се възползвате от благоприятната комбинация от обстоятелства, за да разрешите някои важни въпроси. По-добре е да действате самостоятелно. За близките ви хора вниманието е особено важно сега.

     
 

Лъв

Днес бъдете подготвени за всякакви изненади. Предприетите действия ще бъдат успешни. Внимавайте обаче с разходите. Преценките ви може да се окажат погрешни. Не бързайте да правите заключения за каквото и да е.

     
 

Дева

Днес може да стигнете до някакви открития или да получите прозрения. Ще бъдете твърде заети с работа, общуване. Обмена на информация е много важен. Обръщайте внимание на всичко, което става около вас. Бъдете дискретни.

     
 

Везни

Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите сега. Порив на вдъхновение може да ви накара да се заемете с работа, която досега е била отлагана по различни причини.

     
 

Скорпион

Благоприятен ден, позволяващ решаването на много важни въпроси. Вие се отличавате със завидно чувство за целенасоченост. Няма такава бариера, която да не можете да преодолеете, ако поискате.

     
 

Стрелец

Главното е да не се поддавате на провокации и да не се занимавате с нищо важно. Опитайте се да бъдете толкова независими в делата и преценките си, колкото положението позволява. Така че вашите шансове за успешен ден ще бъдат високи.

     
 

Козирог

Мечтаете много за бъдещето и мислите по-малко за настоящето. Междувременно сега актуалните дела изискват повече внимание. За да се справите с тях по най-добрия възможен начин, трябва да се концентрирате.

     
 

Водолей

Вие сте готови на всичко, за да защитите интересите си и не сте склонни да проявите компромиси, дори ако тяхната нужда е очевидна. Този подход ви позволява да постигнете успех в някои случаи, но това може за дълго време да разруши връзките ви с другите. Опитайте се да се държите по-деликатно.

     
 

Риби

Денят ще ви предложи добри възможности, които не трябва да пропускате. Търсете знаците от Вселената. Обръщайте внимание на всяка подробност. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят не предразполага към активни прояви и начало на нови дела. Ден за интелектуален труд. Противопоказни са авантюристичните действия. Да не се провеждат преговори. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Старайте се днес да бъдете в приповдигнато настроение, да владеете емоциите си. Занимавайте се със самоанализ и саморазвитие. Да се обърне повече внимание на семейството и децата.

Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Хубаво е да се посадят полезни растения, да се посеят добри мисли в другите, да се прави домашен ремонт. Не трябва да се яде месо. Добре е да се използват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото гладуване. Сънищата са вещи и точно сега трябва да им се обърне внимание.