Дневен хороскоп - четвъртък, 6 септември 2018

Хороскоп

05-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес хората от близкото обкръжение ще имат най-голямо значение за вас. Отношенията с близките ви, с по-възрастни родители ще са затруднени. Твърде е възможно е да избухнат разногласия. Вашите силни емоции ще трябва да регулирате с клапана за самоконтрол.

     
 

Телец

Денят носи негативни тенденции. Избягвайте контактите с недоволни и мърморещи личности. Вие също не го правете. Не бъдете резки в отношението с близките хора. По-късно ще съжалявате, че сте ги нагрубили. Проявите на безразличие също могат ги наранят.

     
 

Близнаци

В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо. Възможни разногласия с жени. Да запазите спокойствие днес ще е трудно, но е важно. Може би ще се наложи да общувате с трудни хора или трудно ще се разбирате с околните.

     
 

Рак

Личните ви отношения имат най-голямо значение за вас в този момент, но могат да се появят проблеми. Лесно ще възникват разправии и спорове около вас. Финансите също могат станат повод за безпокойство и тревога.

     
 

Лъв

Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите. Вероятни са изпитания в отношенията с членове на семейството ви, както и сексуални трудности.

     
 

Дева

Твърде е възможно днес да се чувствате вяли, апатични и уморени, затова си отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно емоционално горене с отсъствие на всяка външна инициативност.

     
 

Везни

Много е важно да останете спокойни, дори когато нещата не вървят. Не проявявайте ненужно вълнение и емоции, което може да се отрази на душевното ви състояние. Не се чувствайте отговорни за всичко случващо се. Може да получите предложение, на което не можете да откажете.

     
 

Скорпион

Днес сте склонни да проявявате малко повече от нормалното честолюбие и амбициозност. В някои моменти лесно ще избухвате и трудно ще се контактува с вас. Съветите, които ще получите са безполезни и могат да бъдат и вредни, така че е по-добре да се ръководите от собствения си опит и здрав разум.

     
 

Стрелец

Някои ситуации случващи се във вашето обкръжение ще ви заставят да се замислите за много неща като например за смисъла на живота.  Неправилните сметки и разточителността могат да ви доведат до финансови проблеми.

     
 

Козирог

Днес ще бъдете многолики и загадъчни. Възможно е дори да станете на моменти прекалено дръзки. Ще сте подвластни на рязка смяна в настроението и самочувствието. Тогава тежко им на хората, които ще са близо до вас.

     
 

Водолей

Опитайте се да не се безпокоите за дребни неща. Днес много ще зависи от това дали ще запазите самообладание или не, независимо дали вземате балансирани решения. Не е желателно да решавате финансови проблеми.

     
 

Риби

Избягвайте да проявявате лекомислие в днешния ден. Неконтролируемите изблици на емоции или не-добре обмислените действия ще ви създадат проблеми и ще се сблъскате като ответна реакция с агресивността на външният свят.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е малко опасен. Човек лесно може да затъне „в блатото”, ако не внимава в действията си. Във всички индийски текстове се среща предупреждение за въздържане от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си, икономично изразходвайте силите си. За предпочитане е да преобладава мълчанието. Противопоказно е празното дърдоренето, защото така пак се изразходва енергия. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви говорят, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си. Денят е подходящ за въздържание и пост. Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести са опасни. Нищо важно да не се започва днес. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Сънищата се сбъдват.