Дневен хороскоп - събота, 1 септември 2018

Хороскоп

31-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес у вас ще пребивава юношески дух. Въображението ви ще работи с пълна мощност. Първата половина на деня обещава да бъде плодотворна и дава шанс да се постигне успех, но втората е по-напрегната. Не са изключени разногласия с близки, семейни кавги.

     
 

Телец

Не зацикляйте върху дребните неща. По вашите сили е да промените ситуацията към по-добро, но за това трябва да бъдете оптимисти. Емоционалният фон в този момент ще бъде нестабилен, настроението може да се влоши поради някои факти.

     
 

Близнаци

През втората половина на деня не е необходимо да планирате важни неща, по-добре е да я посветите на почивка. Може да се заемете също с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

     
 

Рак

Не сте твърде уверени в какво направление да поемете. Обсъждането на сериозни проблеми е по-добре да се отложи сега - трудно ще премине конструктивен разговор и може да завърши в сериозна кавга. В личните отношения влагате романтичния подтик в действията си.

     
 

Лъв

При обсъждане на важни въпроси, запазвайте самоконтрола си. Възможно е някой да изпробва конкретно търпението ви, да се опита да се извади от равновесие. Целенасочено избягвайте сериозни конфликти, съхранете мира около себе си.

     
 

Дева

Днес ви очаква един малко спорен трудов ден. Често събитията ще се развиват по най-неочаквания за вас начин, така че ще трябва бързо да се ориентирате към ситуацията, да променяте плановете си и да импровизирате.

     
 

Везни

Денят се очертава да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на хорски провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост на изпускане на нервите може да ви коства много. Ще бъдете вдъхновени от добри идеи.

     
 

Скорпион

Сериозни трудности в този ден едва ли ще възникнат, но малки проблеми не са изключени. Предпочитате уединението си като достойна алтернатива. Баланса между логиката и интуицията ще ви помогне да усетите и изразите хармонията вътре у вас.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден за общуване. Добре ще преминат и личните, и деловите срещи. Лесно ще намирате общ език с хората, ще можете да разпознавате желанията, целите и плановете им и това много ще ви помогне.

     
 

Козирог

Ще бъдете ограничени от пределите, които сами сте установили. Не злоупотребявайте с възможностите, които се откриват пред вас. Бъдете внимателни през деня. Лесно може да се допусне грешка или да попаднете в капана на провокацията.

     
 

Водолей

Ситуацията, на която сега сте готови да заложите, в бъдеще може да се окаже не толкова удачна и печеливша, колкото предвиждате в момента. Възможни са малки парични постъпления. Ще има възможност да се направят успешни покупки.

     
 

Риби

Един ден, който може да се окаже доста неуспешен, ако не можете да запазите оптимизма си. Поддавайки се на мрачни мисли, рискувате да кажете твърде много или да правите нещо, което ще съжалявате по-късно. Бъдете внимателни с новите запознанства.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е предназначен за активни и решителни действия по пътя към достигане на висшите цели. Носи творчески подем и вдъхновение. Упорствайте и всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, затова не трябва да се нарушават.

Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората, с приятели. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако се появи болест в този ден, необходимо е веднага да се започне лечение.