Слънчев календар - събота, 1 септември 2018

Хороскоп

31-08-2018, 18:01

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

15 слънчев ден –  Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток и се счита за ден на почитане на жената-майка. Време за откровения и пробуждане на способностите. Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките.

Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.

Атмосферата на този слънчев ден е проникната от хармония и любов. Много мирен, спокоен и светъл ден.  Както и вчерашният ден, тук управлява стихията Земя, но днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. 15 слънчев ден е съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден често стават събития, които определят по-нататъшната съдба на човека.  Но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Стихията Земя отговаря преди всичко за материалната страна на живота.

Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и човек да се зареди с енергия. Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Всичко в този ден трябва да носи радост. Бъдете мъдри, скромни, реалисти и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да се преориентирате. Бъдете последователни в делата и постъпките си.

Своеобразен женски ден, когато мъжете трябва да уважават и почитат жените. Към всяка жена трябва да се отнасят с особено внимание и почитание. Жената се счита днес за господарка на положението. Мъжете трябва да се вслушват в тяхното мнение и да изпълняват безпрекословно. Да се доверяват на женската интуиция. Спорове с жена в този ден са знак за причиняване на зло към Небето.

Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности. Дава възможност да се прояви в човек благодатта. Добър ден за сключване на съюзи. Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Работата в този ден трябва да носи радост иначе се откажете от нея. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Не трябва да се напрягате, да не се вдига тежко и да се избягва тежката работа. Да не се пали огън в гората. Никакви парични-финансови операции в този ден да не се извършват. Не се напрягайте, не се претоварвайте и не вдигайте тежести.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Да се консумират повече цитрусови плодове.

Облекло – Старайте се по-малко дрехи да обличате, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят е нещастен.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжд или сняг. Лоши знамения са всичко свързано с огъня, а също спиране на водата у дома. Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.  Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.

Сънища – Сънищата са пророчески.Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Да видите дреха и как я обличате – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да виждате животни и птици насън. Да гладите куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.     

Числа на деня – 15, 74, 81