Лиляна Павлова за Своге: Трябва да бъдат разследвани всички отговорни лица - bulgaria.utre.bg

Лиляна Павлова за Своге: Трябва да бъдат разследвани всички отговорни лица

31 август 2018, 10:42 | Моника Гаджанова
  • Снимка:
    Моника Гаджанова

Тя не е викана в следствието за разпит

Бившият министър на регионалното ведомство Лиляна Павлова коментира, че към момента не е викана в следствието, за да даде показания относно катастрофата с автобус поклонници на 26 август до Своге. При инцидента загинаха 17 души, а проверка на пътната настилка показа, че асфалтът в този участък съдържа варовик, което е недопустимо.

Лиляна Павлова заяви, че споделя позицията на премиера да бъдат разследвани всички отговорни лица и институции, всички участници в този процес във всички периоди, защото това е един дълъг срок, в който това се е реализирало. Според Павлова ремонтът на пътя в този участък е един сложен проект, който се изпълнява по правилата на Европейска инвестиционна банка, условията на ФИДИК и т.н.

Министър Павлова използва случая да се обърне към роднините на загиналите. „Трагедията е ужасна и поднасям своите съболезнования на близките на загиналите.“ Тя посочи, че напълно вярва на Прокуратурата и и отговорността се доказва от компетентните органи.

 

 

 Коментари (1)

Потребител
Партизанското превъзходителств
Ами, първото "отговорно лице", което трябва да бъде разследвано си ти ма, твое превъзходителство, внучка на комунистически изверг, садист и убиец и министър на правешкия говедар и масов убиец!Въпреки, че въобще не ставаш за лице, а по-скоро си задник! Отговорен задник, дебел, охранен и насран!
31 август, 18:29 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета