Дневен хороскоп - петък, 31 август 2018

Хороскоп

30-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Очаква ви добър ден, пълен с добри идеи. Не се страхувайте да вземате оригинални решения. Ще действате както ви диктува интуицията, вместо да следвате традициите. Много от проблемите ви ще се решат успешно благодарение на вашата упоритост.

     
 

Телец

Денят може да доведе до непредвидени проблеми и е малко вероятно те да бъдат решени бързо. Затова бъдете търпеливи и не позволявайте на никого да ви препира. Споделяйте вашите идеи и мисли само с надеждни хора, например близки приятели.

     
 

Близнаци

Денят ще бъде интензивен. През цялото време ще се случва нещо и няма да ви остане време да скучаете. Възможна е неочаквана среща с човек, с когото ще се запознаете. Новите впечатления са ободряващи и вдъхновяващи.

     
 

Рак

Денят ще се окаже успешен, ако разчитате само на себе си, поне по най-важните въпроси. Старайте се да се учите от грешките на други хора - това ще ви спести много време и енергия. Отношенията с колегите могат да бъдат трудни, не се изключва възникване на различия и спорове.

     
 

Лъв

За щастие всички трудности са временни. Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели и романтични също, обещава много положителни емоции. Не са изключени промени към по-добро в личните отношения.

     
 

Дева

Денят ще върви добре, в много отношения ще сте късметлии. Ще откриете начин за бързо разрешаване на проблемите в работата, ще имате подкрепата на влиятелни хора. Възможно е да се появят нови задачи, но няма да ви отнеме много време да се справите и с тях.

     
 

Везни

В началото на деня може да има недоразумения. Не бързайте да се разстройвате - те ще бъдат решени много по-бързо, отколкото очаквате. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се засили и нещата ще се подобрят.

     
 

Скорпион

Старайте се да гледате реално на нещата и по-малко да фантазирате. Не всички цели могат да бъдат постигнати бързо, така че е по-добре да сте търпеливи. Използвайте чувството си за хумор. Добрата шега може да разведри обстановката и да повдигне настроението.

     
 

Стрелец

Опитайте се да не усложнявате сами живота си. Може да възникнат проблеми, но винаги можете да намерите прости и елегантни решения. Постепенно ситуацията се променя към по-добро, а вие ще се успокоите. Денят е благоприятен за общуване.

     
 

Козирог

Може да не ви е лесно, но запазете оптимистичното си настроение. Жизненият ви потенциал ще бъде днес на висота. Ще бъдете активни и енергични в действията си. Обърнете по-специално внимание на личния си живот.

     
 

Водолей

Денят ще бъде благоприятен, ако не отдадете твърде много внимание на дребните неща. Обърнете внимание на това, което е наистина важно за вас и ще видите как ще успеете. Може да имате притеснения, свързани с дома си или близките.

     
 

Риби

Не е изключено днешните събития да ви накарат да преразгледате много неща и да промените отношението си към някои от тях. Подходящо време за творчески експерименти, импровизации. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща. В този ден може да предприемете важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е повече време да бъдете в къщи, в семеен кръг. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба. Пестете енергията си.