Дневен хороскоп - четвъртък, 30 август 2018

Хороскоп

29-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не очаквайте, че днес ще завършите всичко лесно и бързо. Ще има някои малки усложнения в работата или плановете ви и трябва да сте готови да ги приемете. Възможно е да имате проблеми, свързани с напрежение и скованост в задната част на тялото. Определено ви е необходим някакъв вид релаксация.

     
 

Телец

Днес ще има някои закъснения, които се отразяват на работата ви. Бъдете достатъчно търпеливи, за да ги преодолеете. Ще можете да направите някои корекции. Денят е добър за любовни отношения.

     
 

Близнаци

Не се занимавайте с важни официални въпроси днес, защото няма да имате много късмет. Звездите ви препоръчват да оставите малко работата настрана. Вие сте готови за флирт и нови любовни подвизи. Възможни проблеми с излишната мазнина. Обърнете внимание на вашата диета. Няма да е лошо да изследвате холестерола си.

     
 

Рак

Ако имате проблем с любимия човек, отделете се един от друг за известно време вместо да се изяснявате в този момент. Погрижете се за бъбреците, които са подчертано чувствителни. По-малко приемайте течности. Ако вече имате проблеми с пясък или камъни, посетете вашия лекар.

     
 

Лъв

Не е добър ден за предприемане на важни дела или сключвате на нови бизнес сделки, защото някои неща може да изглеждат по-добре, отколкото всъщност са. В любовта се очертава малка стагнация. Проявете малко търпение към партньора си.

     
 

Дева

Чакат ви многобройни делови ангажименти и може да почувствате недостиг на сили, за да ги вършите през цялото време. Възможно е да имате нужда от почивка, за да се възстановите. Намаляването на имунитета ви може да бъде проблем. Направете си кръвни изследвания. Увеличете приема на витамини и минерали, особено желязо. Достатъчно сън си подсигурете.

     
 

Везни

Препоръчва се в този ден да рискувате възможно най-малко. Може да сте сигурни, че нещата ще се решат без вашата намеса. Ако общувате с човек, роден под огнен знак, скоро може да очаквате връзка.

     
 

Скорпион

Ако имате работа с частен бизнес, възможно е нещата да не се окажат точно както ги очаквахте. Може да има малки усложнения. Емоционално сте променливи. Проявете търпение в любовните отношения или в търсенето на нова любов.

     
 

Стрелец

Поставили сте си цели, които още не можете да постигнете.  Ще ви е нужно време. Възможно е да имате усложнения днес, с които няма да ви  е лесно бързо се справите. Не е изключено да имате стрес и главоболие.

     
 

Козирог

Имате достатъчно енергия, за да се справите с вашите задължения. Внимавайте за вашите финанси. Избягвайте ненужните разходи и се опитайте да спестите пари. Сега е важно да бъдете добре организирани в тази област. Изпитвате несигурност, партньорските ви отношения са малко нестабилни. 

     
 

Водолей

В момента емоциите ви са малко объркани. Понякога имате чувството, че партньорът ви не разбира, тоест, че не оценява добрите ви намерения и се чудите какво да правите. Запазете позитивното си настроение и мисли.

     
 

Риби

Можете да се надявате на един по-спокоен ден, в който ще бъдете жизнени, енергични и няма да имате никакви притеснения. Вие сте добре координирани, така че няма да имате проблеми. Повечето ви задачи са рутинна работа за изпълнение и поради това концентрацията ви отслабва.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят подхожда за медитации върху звездите, езотерични практики, изготвяне на защита от астрални нападения. Добре е да гори свещ близо до вас, за да изгори негативната енергия, която сте натрупали.

Може да се занимавате с дела, които ще бъдат бързо завършени. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се дават и не се вземат пари на заем през днешният ден. Ако позволяват обстоятелствата, останете си у дома и не ходете никъде. Пазете се от пияни хора.

Нужно е да бъдете много внимателни и предпазливи в своите действия. Добре  е да се ограничат контактите с другите хора. В този ден Висшите сили ни подлагат на проверка за гордост и отмъстителност. Чрез проявление на низшите инстинкти, можем да попаднем в мрежата на Дявола.