Родителите на президента блъснали човек в Харманли? - bulgaria.utre.bg

Родителите на президента блъснали човек в Харманли?

25 август 2018, 11:41 | България утре
  • Снимка:
    Кадър - БНТ

Медия твърди, че под натиск на БСП полицията покрила всичко

Бащата на президента Румен Радев е блъснал с колата си човек, твърди Breaking.bg.

Според източници на медията инцидентът е станал на 17 август в Харманли. В Мерцедеса се возили бащата Георги Радев и майката Станка Радева.

Радев-старши удря шофьор на триколка на кръгово кръстовище в града, но дори не си прави труда да му окаже помощ и да слезе от колата, твърди медията. 

Неофициално инцидентът е по вина на бащата на президента, който без предимство удря триколката с инвалида. 

Бащата на президента се разминал без санкция от МВР, а катастрофата е покрита. Причината – натиска от страна на местен лидер на БСП върху полицаите от РУ-МВР в Харманли. Според "24 часа" става въпрос за Михаил Лисков, бивш кмет на Харманли до 2015 г., сега общински лидер на БСП и общински съветник.

На мястото на катастрофата освен полицаи дошли и други мъже. Всички говорели по телефони без да запишат данни за катастрофата, каквато е обичайната практика на пътна полиция.

Пострадалият инвалид е откаран към най-близката болница. А полицаите дори помогнали на бащата на президента да потегли.

От президентството първо отказаха коментар за инцидента, но след това смениха версията и заявиха, че не е оказван натиск. 

МВР проверява действията на полицаите от РУ-МВР в Харманли.Коментари (1)

Потребител
Сузи
Според 24 часа: От президентството първо отказаха коментар за инцидента, но след това смениха версията и заявиха, че не е оказван натиск... Гениално!! Мога само да си представя ако това се бе случило с нЕкой функционер от ГЕРБ или негов близък... БСП и лоялните към нея медии [ още... ]
25 август, 12:42 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета