Дневен хороскоп - събота, 25 август 2018

Хороскоп

24-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Положителните тенденции се увеличават. Луната осветява дома на приятелите ви и обществеността и ще донесе емоционални ситуации. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Има вероятност да научите някаква новина или тайна.

     
 

Телец

Имате добър жизнен тонус, но нямате особено желание да правите нищо днес, затова и не се захващайте с големи неща. Следвайте собственият си ритъм на живот, не предприемайте съществени промени. Може да се разочаровате от някого.

     
 

Близнаци

Вероятно си правите планове да посветите деня на себе си и да правите това, което ви се иска, но някой от вашите близки може би ще се нуждае повече от вашето внимание. Определете приоритетите си и отхвърлете това, което не е належащо за момента. Има изгледи да ви се случи нещо много приятно.

     
 

Рак

Не се опитвайте да контролирате всичко на всяка цена. Отпуснете се и си напомнете, че ако така е речено, то така и ще бъде. Това не означава, че трябва да сте пасивни, просто оставете Вселената да участва в оформянето на бъдещето, което желаете.

     
 

Лъв

Днес е възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации с другите. През втората половина на деня са възможни приятни изненади и неочаквани добри новини.

     
 

Дева

Денят е хубав, но вече се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси и поразмислите на спокойствие над тях. Вечерта е подходяща за романтична среща. Преди важни срещи обърнете специално внимание на външния вид: ако се опитате да изглеждате перфектно, никой няма да остане безразличен към вас.

     
 

Везни

Остро ще реагирате на всякакви забележки, можете да се ядосвате заради дребните неща. Не е лесно на хората да работят с вас, може да има разногласия. Старайте се да избягвате конфликтите. По-късно през деня ситуацията ще започне да се подобрява.

     
 

Скорпион

Вие ще бъдете доста ентусиазирани от нещо. Домашните и семейните въпроси също се нуждаят от внимание. Трябва да се изпълни онова, което е обещано по-рано. Не отлагайте повече. Опитайте се да запазите баланса - отделете време за текущите задачи, а останалото време посветете на близките си.

     
 

Стрелец

Луната се намира в дома на контактите ви, затова бъдете отворени за комуникация и честен диалог. Разговорите могат да бъдат интригуващи. В любовта може да настъпи събитие, което да промени взаимоотношенията ви към по-добро.

     
 

Козирог

Звездите ви съветват да посветите този ден на поколенията. Общуване с родители, деца, внуци - колкото по-близки хора се събират, толкова по-добре! В спокойна и семейна среда ви очаква искрена и сърдечна топлота в отношенията.

     
 

Водолей

Бъдете внимателни в началото на деня. Влиянието на Луната може да се изрази в прекомерна самоувереност, желание да впечатлявате на всяка цена, неоправдана щедрост и т.н. Оценявайте ситуацията и определяйте какво е разумно и какво не.

     
 

Риби

Това е един добър ден да си починете от суматохата, да останете сами със себе си, да практикувате духовни практики. Ще можете да разберете нещо много важно. Освен това, трябва да възстановите силите на тялото. С близък човек не се изключени недоразумения. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но може да донесе със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Трябва да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се започне ще има успех.

Ако сънищата ви са тъжни и печални, нямате повод да унивате. Те не носят важна информация, а са само отражение на енергията на деня.