Дневен хороскоп - петък, 24 август 2018

Хороскоп

23-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес трябва да се доверите на Вселената. Изпратете към нея съкровените си желания. В живота нищо не става без риск. Необходими са ви повече кураж, оптимизъм и надежда. Може да ви хрумнат нови идеи за решението на стари проблеми. Денят ви може да завърши по необичаен начин.

     
 

Телец

Емоционалният фон е нестабилен, възможно е да изпитате малко напрежение. Финансовите операции са рисковани. В любовта човекът, на когото сте отдали сърцето си, може да покаже егоизъм и това да ви нарани.

     
 

Близнаци

Пътуване извършено днес, ще разшири вашия мироглед и ще ви донесе нов ценен опит. Ако има промяна, в която и да е област от живота ви, бъдете сигурни, че промяната е към по-добро и само ще ви направи по-щастливи в бъдеще.

     
 

Рак

Звездната обстановка ще оказва влияние върху сънищата ви, интуицията, екстрасензорните способности и емоциите. Насърчава ви да навлезете в непознати води и да проникнете в тайните на скритото. Ще разбирате околните, но не се опитвайте да им влияете.

     
 

Лъв

Приветствайте днешния ден! Днес вашата звезда ви пази, ще ви вдъхновява. Имате шанс за успех. Към старите проблеми опитайте с нов подход. Благоприятно време за социални събития, за срещи с приятели. Общуването с любимия човек ще донесе удоволствие.

     
 

Дева

Нужно е да проявите самодисциплина. Всичко ще дойде с времето, мечтите ще се сбъднат, но се нуждаят от полагане на усилия и постоянство, за да ги превърнете в реалност. В този ден целенасочените действия, самоконтрол и практичност ще ви помогнат да задържите нещата в свои ръце.

 

     
 

Везни

Днес трябва да обедините двете си противоположности, ин и ян, тъмната и светлата си страна, съзнателното и несъзнателното, да постигнете баланс и хармония. Разцвет в любовта, страст и романтика в отношенията с любимия човек. Ще получите вдъхновение.

     
 

Скорпион

Успешно ще завърши нещо, получавате материална или морална награда. Денят ще донесе за личните отношения радост и хармония. Този път различията няма да ви разделят, а ще ви сближават. Възможно е да се появи в живата ви нещо ново.

     
 

Стрелец

Днес парите и материалните блага излизат на преден план. В любовта ще преобладава сексуална нагласа. Еротичните фантазии могат да се превърнат в реалност, но ще липсва емоционална дълбочина в чувствата, което може да доведе дори до дисбаланс в отношенията.

     
 

Козирог

Може да усетите недостиг на жизнена енергия, но вдъхновение няма да ви липсва. Благодарение на смелостта, таланта и късмета ви, ще постигнете целта си, но ще се стремите към повече. Намирате се в душевен баланс и хармония. Ще успеете да видите двете страни на проблема или да постигнете споразумение с някого.

     
 

Водолей

Характерното за този ден са баланс, хармония, решаване на проблеми, нови идеи, творческа работа, приятна комуникация. Следвайте ритъма на Вселената, така че желанията ви да могат да бъдат реализирани. Благоприятно е за любовните отношения.  

     
 

Риби

Днес ще бъдете загадъчни създания, изпълнени с дълбоки емоции и силно развити психични сили. Вслушвайте се повече в интуицията, не разчитайте на гласа на логиката и ще почувствате естествените ритми на Вселената. Свържете се с дълбоката и скрита част във вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Овладявайки знания днес, те придобиват магическа сила.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.