Дневен хороскоп - четвъртък, 23 август 2018

Хороскоп

22-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ефективно използвайте сега времето за създаването на стабилна стратегия за успех в бъдеще. Опитайте да хванете приливната вълна. А вечерта като си лягате, да може да си кажете: "Доволен съм от днешния ден. Надявам се, че утре ще е още по-добре. "

     
 

Телец

Днес има тенденция към преувеличаване на нещата. Актуална тема може да бъдат финансите, особено аванси, акции, вноски и дарения. Малките ви капризи ще бъдат задоволявани на момента, но изпълнението на дългосрочните желания зависи от вашата готовност да поддържате баланса на интересите.

     
 

Близнаци

В момента не се намирате в най-добрата си позиция и под влияние на непредвидени обстоятелства, може да се държите апатично. Би било наивно да вярвате, че всичко зависи единствено от вас. Докато бързият напредък сега не е възможен, можете да насочите вниманието си към намирането на недостатъци и уязвими места.

     
 

Рак

Днес изкушенията могат да излязат по-силни от вас. И те могат да ви принудят да направите нещо глупаво, да нарушите правилата или да направите нещо безразсъдно. Избягвайте да се поддавате на самокритика или обвинявате някой друг за вашите проблеми.

     
 

Лъв

Днес ще се отнасят към вас с почит и уважение. Ще имате шанс (ако не го пропуснете) да положите основите на едно проспериращо бъдеще. Дръжте ушите си отворени и бъдете внимателни към разговорите на хората около вас, към всяка новопостъпила информация. Част от нея ще ви е необходима в работата.

     
 

Дева

Днес мнозина ще успеят да намерят най-правилното и ефективно решение на реалните си проблеми. Не позволявайте да ви отклонят от намеренията ви. Някои от вас ще имат шанс да се запознаят с приятна личност, с която съвсем няма да скучаете.

 

     
 

Везни

Денят е лек и успешен. Късметът ще е с вас. Ще успеете да се разминете с неприятностите безпроблемно. Сега можете да правите каквото поискате, всичко ще ви се получава.

     
 

Скорпион

Днес вашите действия ще бъдат насочени към решаването на сериозен проблем. И ще успеете. В бъдеще обаче не е изключено да се изправите отново срещу него. Действайте спокойно, без бързане и суетене, преценявайте възможните рискове.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете изпълнени с оптимизъм и енергия. Всеки, който бъде в съприкосновение с вас, ще получи порция позитивни емоции. Ще давате полезни съвети на тези, които имат нужда от съветите ви. Подходящо време за благотворителни постъпки.

     
 

Козирог

Запазете известно търпение. Денят спомага да съхраните преимуществата си и базовата самоувереност, но не се впускайте да правите блиц планове, както и да давате прибързани обещания. Не е изгодно да форсирате събитията м този момент.

     
 

Водолей

Днес не градете планове, тъй като ще си останат въздушни кули. Само ако работите упорито ще можете да реализирате замисленото, затова се освободете от мързела и се включете в процеса на работа. Никой не може да ви насърчи, ако сами не поискате. 

     
 

Риби

Опитайте се да погледнете зад кулисите на ежедневието, да разберете мистериозния свят на истинските причини и последици, за което ви помага интуицията. Имате шанс да се доближите до една неразбираема, но обективна действителност, която се явява верен ориентир в морето от събития, емоции, впечатления.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Характерното за деня е, че е с висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът ще се усмихне само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. Това е времето, в което молитвите биват чути. Добре е да се дава милостиня.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.