Дневен хороскоп - сряда, 22 август 2018

Хороскоп

21-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Излезте от обичайната си роля. Днешните планетарни аспекти благоприятстват вътрешния ви растеж. Вашето желание да вървите по нов път може да ви даде много повече, отколкото си представяте. Опитайте нещо, което никога преди не сте опитвали. Отидете на ново място. Променете обстановката около себе си.

     
 

Телец

Доволни ли сте от настоящият си живот? Ако не, започнете да изготвяте нов план. Има конкретни стъпки, които можете да предприемете и да се възползвате от наличните възможности.

     
 

Близнаци

Не се страхувайте да промените нещо в живота си. Дори и да мислите, че не се адаптирате добре, имате много по-голяма адаптивност, отколкото осъзнавате. Без промяна животът би станал застоял и безжизнен. Гледайте на нея като на приключение и портал за по-голямо щастие и удовлетворение.

     
 

Рак

Малко ефективен ден, както за индивидуална, така и за колективна работа. Подходящ е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето. Жизнените сили не са на висота, така че избягвайте натоварването.

     
 

Лъв

Доста хармоничен ден. Всичко е в равновесие. Ще почувствате нарастване на силите и енергията, които най-добре да се насочат към творческото русло или към физическо натоварване, в противен случай енергията може да намери изход в необмислени действия и постъпки.

     
 

Дева

Подхранвайте ума си с нови знания. Прочетете интересна информация онлайн или някоя книга. Има знания, които могат да се получат отвсякъде, но хората са най-добрият ресурс. Помолете някой да ви обясни нещо, ако това ви е необходимо.

 

     
 

Везни

Имате много неща, с които да се справите днес. Този ден може да се посвети изцяло на комуникацията - повече от подходящо е, тъй като ще ви позволи не само да осъществите контакти, но и да прекарате приятно времето си.

     
 

Скорпион

Днешната планетарна конфигурация показва, че свободата и нуждата от търсене на пространство са много важни за вас. Денят ви предлага да бъдете по-гъвкави и в замяна ви обещава успех в различни области.

     
 

Стрелец

Днешният ден е добър за кариерата ви. Енергията на планетните аспекти благоприятства разширяването и растежа. Никога не спирайте да търсите начини за увеличаване и разширяване на знанията си.

     
 

Козирог

Вашата интуиция е много ценен актив. Може да е по-лесно да се доверите на конкретната действителност, отколкото на нещата, които не можете да докоснете, но вашият вътрешен усет може да ви служи повече, отколкото можете да осъзнаете.

     
 

Водолей

Можете да излезете с нови и иновативни предложения за подход към дадена задача, проект или проблем. Доверете се на способността ви да откривате такива начини. Вие сте известни с вашето оригинално мислене и творчески способности.

     
 

Риби

Доста неблагоприятен ден, съчетан с появата на неочаквани проблеми, за чието решение ще трябва да покажете максимално благоразумие и сдържаност. Повишена емоционалност и впечатлителност. Не се занимавайте със сериозни неща. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е енергийно много силен. Максимално нараства жизненият потенциал. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. През този ден може да се сблъскате с някаква загадка, на която да ви се наложи да търсите отговора, но може и да се отклоните от пътя в търсене на изход от сложните ситуации. Ако ви се отдаде да се справите с тези задачи успешно, значи сте силни и енергични, при вас всичко е наред.

Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.