Дневен хороскоп - вторник, 21 август 2018

Хороскоп

20-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добър ден за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контактите. Продуктивни ще бъдат преговорите и пътуванията. Благоприятно време за хората на творческите професии и на изкуството.

     
 

Телец

На някои хора няма да им хареса, че сте силни и самоуверени, но нищо не ви пречи да ги игнорирате, защото хората, които имат значение за вас, ще бъдат впечатлени от същите ви качества.

     
 

Близнаци

Днес е благоприятно за благотворителна дейност. Също така за установяване на контакти с ръководството. Не се замесвайте в съмнителни ситуации - вероятността за измама е висока.

     
 

Рак

При условията на високо равнище на самоорганизация, внимание и отговорност от ваша страна, този ден ще бъде плодотворен за деловата активност. Емоциите ви ще са силни, но опитайте да ги отслабите, идете на разходка, правете други неща, които да ви разсеят. 

     
 

Лъв

Всичко, което предприемете в този ден, трябва да бъде напълно осъзнато и да се доведе до самия край. Не се страхувайте да смените посоката, ако се наложи. Колкото повече се държите по начини, които другите трудно могат да предвидят, толкова по-вероятно е да постигнете успех с вашите усилия.

     
 

Дева

Може да изглежда, че съдбата си е направила лоша шега с вас, но в даден момент тази перспектива ще се промени и ще разберете, че всъщност сте имали късмет. Космическите сили, знаят какво е добро за вас.

 

     
 

Везни

Благоприятен ден за различни важни начинания. Можете смело да популяризирате вашите предложения, голяма е вероятността да намерят отклик и ще бъдат приети. Планетите показват, че ако бъдете достатъчно уверени и действате бързо и решително, ще успеете да постигнете успехи.

     
 

Скорпион

Денят изисква активност. Може да започнете нещо ново. Старайте се да избягвате конфликти. Независимо от това какви негативни неща може да се случват около вас, важно е да останете позитивни и да действате само с най-честни подбуди.

     
 

Стрелец

Благоприятно време за осъществяване на планираните дела, решаване на трудни задачи, както в личен план, така и в професионален. Делата, които изискват голяма активност, ще бъдат лесни за изпълнение.

     
 

Козирог

Не трябва да позволявате на личните чувства да замъглят преценката ви. Отдръпнете се от ситуацията, с която трябва да се справяте и я разгледайте от по-голяма и по-широка перспектива. Отговорът, който търсите е съвсем очевиден.

     
 

Водолей

Вашата независимост е важна за вас, но може да е необходим компромис, за да се избегнат конфликти. Обмислете добре разпределянето на времето между вас и вашите близки. Обяснете им защо имате нужда от време само за себе си. Вероятно ще ви разберат.

     
 

Риби

Не се притеснявайте много, ако някои хора ви критикуват. Това означава, че сте направили впечатление и сега те не могат да ви игнорират. Слушайте учтиво това, което имат да ви кажат, усмихнете си и след това направете това, което си знаете.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес не се препоръчва уединение. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите. Добре е енергията на деня да се използва само за съзидателни и мирни цели.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Добре е да се разглеждат семейни фотографии, да си спомните за предците си, да разказвате за тях и семейните традиции на своите деца и внуци.