Антон Тодоров: Корнела пак се излага като кифла - bulgaria.utre.bg

Антон Тодоров: Корнела пак се излага като кифла

19 август 2018, 18:13 | България Утре
  • Снимка:
    Facebook

Експертът обяснява защо не е вярна публикацията й за „Олимпик“

„Корнела пак се излага като кифла“, написа експертът към ГЕРБ Антон Тодоров във Фейсбук. Коментарът му е по повод публикация на соцлидерката, също във Фейсбук. В нея тя за пореден път напада премиера Бойко Борисов и дори го обвинява в лъжа. А причината е фалиралата кипърска застрахователна компания „Олимпик“. По-рано днес министър-председателят каза, че правителството ще положи всички усилия, за да помогне на хората, доколкото им позволява законът.

Антон Тодор обяснява и защо лидерката на червените „се излага“ с коментара си по темата.

„Изокала се във фейса, че Борисов настройвал българските данъкоплатци едни срещу други по казуса със застрахователното дружество "Олимпик". Кой да й каже на Корнела, че застрахователната компания "Олимпик" не е внасяла вноски в българския гаранционен фонд и по тази причина те се дължат от кипърския такъв. Кой да й каже, че това НЕ Е БЪЛГАРСКИ застраховател, а кипърски! Всъщност, нека я оставим да се излага като кифладжия. По същия начин преди няколко месеца се излагаше като казваше, че фирмаджиите си спестявали данъци от заплати, защото плащали само 10 % данък!? Ами 5 % данък дивидент! Корнелщини!“, обяснява Тодоров.Коментари (5)

Потребител
ИЛИЕВА
Сериозно ли бе анонимен, защо не отидеш на преглед па белким ти кажат че си добре. Направо ме разсмя днес.
20 август, 11:30 ч.
Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБ и ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
Най–големите глупости в България ги говори Бойко Борисов!!! Но няма как, да каже нещо друго, защото е неграмотник!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ!!!
До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБ и ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
20 август, 11:56 ч.
Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
Смешника Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
19 август, 19:39 ч.
Потребител
Костовак
Сериозно? Преглеждал ли си се скоро?⅞
20 август, 04:13 ч.
Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБи ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
По-тъпи, по-некадърни, по-нагли, по-корумпирани, по-крадливи, по-безочливи и лицемерни от ГЕРБ и ОП няма!!! ГЕРБ и ОП са позорът на България!!! Долу ГЕРБ и ОП!!! Никога повече ГЕРБ и ОП в управлението на страната!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП!!!
До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБи ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
20 август, 11:58 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ