Дневен хороскоп - неделя, 19 август 2018

Хороскоп

18-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Тригонът на Луната към вашия знак ще подобри настроението ви. Занимавайте се само с неща, които са ви приятни. Прекрасно време за уреждане на семейни събирания, празненства, съвместни мероприятия.

     
 

Телец

Отървете се от хора и неща, с които да си губите времето. Благоприятно време за прекарване деня  в къщи. Съчетайте полезното с приятното. Правете всичко, което ви доставя удоволствие.

     
 

Близнаци

Неделният ден може да премине хармонично, но може да се окаже  и напрегнат. Старайте се да запазите хармонията в отношенията си. Ако не внимавате е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в нещо по-голямо в отношенията с партньора ви. Най-добре ще ви се отрази уединението.

     
 

Рак

Жизненият ви потенциал, личният чар, интуицията се увеличават. Благоприятно време за гости и срещи, развлечения. Очаква ви успех в личния живот. Тези, които са сами, нека се възползват от обстоятелствата.

     
 

Лъв

Днес Луната в тригон ви обещава успешен неделен ден. Не отказвайте покани за срещи. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции. Отделете време за вашите увлечения и страсти. Намерете време и за партньора си.

     
 

Дева

Квадратурата на Луната може да внесе малко напрежение в неделният ви ден, въпреки другите позитивни тенденции. Може да промените вижданията си по някои актуални въпроси и решения. Срещнете се с близък приятел и си поговорете за живота. Това ще ви отпусне.

 

     
 

Везни

Денят е изпълнен с планетарни аспекти и няма много време за почивка. Днес е идеален ден, ако имате да разрешавате някакви въпроси с партньора си. Реагирате остро на критиките и после може да съжалявате за емоционалните си изблици.

     
 

Скорпион

Вероятни усложнения във връзка с близък човек. Бъдете търпеливи, не давайте воля на отрицателните емоции. Денят е неблагоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с далечни роднини. Възможно е да има недоразумения, несъгласия, кавги.

     
 

Стрелец

При мнозина самочувствието няма да е добро. Добре е да бъдете сред близките си. Не е изключено да се появят обстоятелства, които да възпрепятстват първоначалните ви планове. Ще проявите активност в домашните дела.  Хубаво е до се посветите на дома и семейството. 

     
 

Козирог

Възможно е проблеми в личния ви живот да ви принудят да вземете трудно решение или да предприемете решителни действия. Ако усетите, че се заражда конфликт, бъдете сдържани. Не раздухвайте огъня.

     
 

Водолей

Повишена е вероятността от конфликт в семейството и в отношенията с близък човек. Това важи най-много за родените през третата десетдневка на знака. По-добре е да се опитате да изгладите вашите взаимоотношения. Луната ще ви подкрепя в начинанията, така че не всичко е загубено. 

     
 

Риби

Вие вероятно ще търсите спокойствие, тишина, свобода, релаксация. Една кратка почивка за презареждане на батериите ви напълно ще съответства и на препоръките на лекаря ви. Погрижете се първо за себе си и едва тогава мислете за другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Подходящо за тръгване на път, за общуване, за възстановяване на справедливост, за срещи.

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да ги разрешавате. Не трябва да им се оставя време за развитие. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не изразходвате напразно енергията си. Голямата активност е нежелателна.

Време за обновление, очистване, освобождение от старото и ненужното. Добре  е да се очистите от всичко, което ви дърпа назад, а дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.