„Диневи груп“ плашат Сидеров със съд - bulgaria.utre.bg

„Диневи груп“ плашат Сидеров със съд

16 август 2018, 19:49 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Фейсбук

Адвокатите вече готвели документите

„Диневи груп“ заплашиха да дадат под съд председателят на „Атака“ Волен Сидеров. Причината – неверни според тях твърдения, които той изрекъл по техен адрес.

От компанията разпространиха декларация срещу председателя на ПГ на „Обединените патриоти“.

„Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги проверява, са неверни. Ние сме инвеститори и не управляваме пряко стопански обекти. Отдаваме под наем стотици помещения, в това число и на „Марина Диневи“ - там развиват дейност ресторанти, клубове, магазини и т.н. Отговорност за тези заведения, по отношение на шум, качество на обслужване и др., носят отделните юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас. Отговор на въпроса, кое заведение колко пъти е проверявано, може да бъде потърсено от отделните наематели.

Изявлението, че членовете на всички правителства имат подарени апартаменти при нас е невярно и в разрез с бизнес логиката. Нито един действащ министър не е почивал и не е искал да почива безплатно досега при нас. За 29 години в бизнеса нищо не сме взели от държавата и нямаме нужда да ни защитават политици.

Твърдението, че „Марина Диневи“ е построена „с груби нарушения на екологията и строителните изисквания, а никой не проверява това“, е невярна манипулация. През последните 12 години яхтеното пристанище е проверявано от всички възможни контролни органи на Република България - заключението им е, че всичко е законно.

Юристите ни вече подготвят документите за съда - всеки, който е изрекъл клевети, обидни квалификации и неверни твърдения, които ощетяват бизнеса ни, ще отговаря пред закона“, категорични са от „Диневи груп“.  Коментари (1)

Потребител
муспи
Съдят? Значи са евреи. Племето - азербайджано-тююркското, на което дявола е положил в ръцете Парите, Правителствата и Армиите на света, а за такива периферни шоута като правораздаване не става и дума, ще съди. Че първо, това племе след изброените достойнства е нелегитимно, - [ още... ]
17 август, 03:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика