Дневен хороскоп - четвъртък, 16 август 2018

Хороскоп

15-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

С прекаленото задълбочаване в малките и незначителни подробности, рискувате да се отдалечите от същественото. Опитайте се да се дистанцирате и да погледнете отстрани нещата. Повишена емоционална възбудимост, което може да доведе до сблъсък на интереси, противопоставяне, спорове.

     
 

Телец

Днес е вероятно да изпитате усещане за безпокойство и леко напрежение. Ако е необходимо, дайте си почивка. Не се оставяйте да ви въвличат в безсмислени спорове. Не се поддавайте на самосъжаление и анализ на близкото минало.

     
 

Близнаци

Старайте се да правите точни преценки, но не бързайте с промените. Сега сте подвластни на емоциите. По-лабилните натури от вас могат да изпаднат в депресивни състояния. Не се отпускайте чак толкова, стегнете се!

     
 

Рак

Днес вероятно ще ви предявят претенции, някакви искания, но няма да успеете да удовлетворите всичките. Ограничете контактите и местата с много хора. В интимната сфера може да се създадат проблеми.

     
 

Лъв

Днес около вас ще цари атмосфера на повишена енергия и контактност. Ще можете да разширите полето си за изява и да изявите творческият си потенциал. Семейните проблеми решавайте самостоятелно, без чуждо участие.

     
 

Дева

Денят е малко сложен. Въоръжете се с по-голям запас от търпение. Възможно е някои от вас да изпитат капризите на съдбата. Усеща се лек спад на самочувствието. Не са изключени здравословни неразположения.

 

     
 

Везни

Днес имате нагласа за активна дейност. Това ще повдигне енергията ви до някъде. Чувствата и емоциите сега остават на втори план. Намерете време за партньора си и му обърнете нужното внимание.

     
 

Скорпион

Толкова много сте се вживели в работата си и сякаш не усещате, че сте изморени от това прекомерно себеотдаване. Направете нещо приятно и съзидателно за себе си. Подарете си заслужена почивка или потърсете някакво развлечение.

 

     
 

Стрелец

Днес се активирате, а прилива на нови сили и енергия ще ви доведе до успешни решения и ходове. В днешния ден ще имате силно енергийно излъчване и магнетично ще привличате околните.

     
 

Козирог

Ще ви се наложи най-вероятно да преодолявате някои препятствия и да разчистите пътя пред себе си от сложни ситуации. Обърнете повече внимание на красотата в живота около себе си. Открийте източниците на удоволствие.

     
 

Водолей

Оптимизмът ви сега  е нараснал значително. Опитайте да доведете замисленото от вас до удовлетворителни резултати. Всяко нещо ще бъде белязано от емоционална окраска, но не бива да го прекарвате през сърцето си.

     
 

Риби

Някои от вас ще имат усещането, че губят почвата под краката си или нещата излизат извън контрол. Именно затова трябва да сте много внимателни в преценките и действията си. Не обръщайте внимание на недоброжелателни хора.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.