Разкриха кой е нападателят от Лондон - bulgaria.utre.bg

Разкриха кой е нападателят от Лондон

15 август 2018, 12:23 | Марияна Толева
  • Снимка:
    Facebook

Мотивите му остават неясни

29-годишният Салих Хатер е нападателят над британския парламент. Той е британски гражданин, но е роден в Судан. До преди четири месеца живее в Бирмингам, след което се мести в Хайгейт в Лондон, съобщава БиБиСи. Миналата година от септември до май е следвал в университета в Ковънтри, но е прекъснал обучението си.

Мъжът продължава да отказва съдействие на полицията и все още не е ясно какви са неговите мотиви, за да забие автомобила си в огражденията на парламента. Скотланд ярд продължава да разследва инцидента като терористичен акт.

Междувременно се чуха призиви пространството около Уестминстър да се превърне в пешеходна зона, за да се избегнат нападенията с автомобили. Кметът на Лондон Садик Хан, че подкрепя подобни мерки да бъдат въведени. В рамките на година в района около парламента имаше две нападения с автомобили.

 Коментари (1)

Потребител
муспи
Виждате на снимката един екземпляр на нисш, недочовешки вид, който много се кефи че го питат какви са му мотивите? Тази именно гъзарска дума по негов адрес, - мотиви, напомняща му за траектория, хипотеза, трансцедентално го пощурява с дивашкото щастие - че и той е от Голямото Добрутро.
15 август, 22:46 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета