Дневен хороскоп - сряда, 15 август 2018

Хороскоп

14-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Любовните отношения се развиват хармонично, но недейте да забравяте, че и малките камъчета могат да преобърнат колата. Избягвайте големите натоварвания. Възможно е да имате през нощта безсъние.

     
 

Телец

Денят е удачен за делова и творческа активност. Започва период на обновление. Ако е имало напрежение досега в сферата на личните отношения, то ще настъпи подобрение. Не отказвайте на любимия човек да изпълните малките му желания.

     
 

Близнаци

Постарайте се работата си да свършите в срок и така ще избегнете ненужни проблеми. Любовните ви отношения са крехки и уязвими. Избягвайте лекомислените изказвания и безотговорните постъпки. Отнесете се по-сериозно към връзките си.

     
 

Рак

Днес е необходимо да се държите възможно най-далече от клюки и интриги, за да не се окажете въвлечени в тях. Каквито и бури да бушуват около вас, трябва да стоите настрана, да вършите само собствените си дела и поддържате неутралитет.

     
 

Лъв

Не бъдете прекалено пасивни днес. Нищо не може да оправдае собствената ви ленивост. Има вероятност да направите доста необмислени и излишни разходи. Благоприятно е за съпружеските отношения.

     
 

Дева

Денят е енергийно силен. Препоръчително е да бъдете много предпазливи и внимателни в делата си. По пътя на преговорите и взаимното съгласие ще можете да разрешите доста от междуличностните си проблеми.

 

     
 

Везни

Добър ден като цяло, който ви предразполага към нестандартно мислене. Може да изненадате другите с невероятния си подход. Възможно е даже да предложите елегантно решение на общ проблем, за който другите нямат такова. Творческите личности ще изпитат вдъхновение.

     
 

Скорпион

Вероятно ще ви подразнят някои хора, със съветите, които не сте им искали, но получавате. По-добре да бъдете по-внимателни, да се откажете от рисковите проекти. Здравословното ви състояние е нестабилно и крехко.

 

     
 

Стрелец

Неочаквани обстоятелства може да ви отклонят от целта и да ви накарат да се занимавате със съвършено различни задачи. Окончателният резултат на дейността ви зависи само от вашата способност бързо да реагирате на промените.

     
 

Козирог

Може да получите неочаквано, но много примамливо предложение. То може да се отнася до доходите, работата или дори личният ви живот, но преди да се съгласите, е необходимо внимателно да се претеглите всички "за" и "против". Няма безплатен обяд, както се казва.

     
 

Водолей

Бъдете активни в работата и действията си. Ще разполагате с много личностна енергия, затова не пропилявайте напразно този ден. Настроени сте оптимистично и това много ще ви помогне.

 

     
 

Риби

Може да имате усещането, че не ви разбират добре през този ден, но не е толкова фатално положението. Такова е само вашето усещане. Жизненият ви потенциал не е на нужното равнище и трудно ще се справяте със задълженията си. Време е да се отпуснете.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Благоприятно е сега да се работи с положителни утвърждения и формули, да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Добре е активно да проявявате вашите емоции и чувства. Да се избягват лъжите и дори най-дребното интригантстване.

Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Полезно е да си поплачете в този ден, сълзите са пречистващи. Вашите замислени дела могат да започнат да се осъществяват. Днес е възможно да озарите самотата си чрез среща с голямата любов. Но бъдете предпазливи. Хората често си затварят очите при среща с ново увлечение. На другия ден обекта на вашето увлечение може да се окаже не този, за когото сте го мислили. Принцът или принцесата може да се окаже жаба.