Слънчев календар - сряда, 15 август 2018

Хороскоп

14-08-2018, 18:02

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите.

Това е ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Желателно е да не се поддавайте на изкушенията. Не се препоръчва да се осквернява земята ( плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея. Да не се убиват животни. Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Усещането за тежест и мръсотия в тялото в този ден е нормално. Добре е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Денят е подходящ за промяна на името.

Добре е да се заемете с приготвяне на билкови настойки и лекарства, но те не трябва да се ползват сега. Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. По възможност да се отложат и операциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, се бръснете, да боледувате. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание.  Приложете разделно хранене. Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече пресен хляб.

Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи токчето на обувката – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Наблюдавайте за поведението на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е лош знак за местността, за района. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост. Ако са повехнали – това е знак за неблагополучие.

Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.Сл