Дневен хороскоп - вторник, 14 август 2018

Хороскоп

13-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ви очаква ден на придобивките, които могат да имат не само материална природа, но и духовна. Можете да срещнете много хубави и полезни хора. Настроени сте за победа. Друга алтернатива не съществува за вас.

     
 

Телец

Днес ще се окажете под влиянието на някого. Ситуацията няма да е критична. Важното е да не се поддавате на манипулации. По-късно през деня късметът и вдъхновението ще се върнат при вас. Шопингът ще ви подейства като лекарство срещу депресията.

     
 

Близнаци

Звездите ви напомнят, че мислите имат свойството да се материализират, така че следете за вашите желания. Има шанс да осъществите най-желаната си мечта. Бъдете оптимисти и се усмихвайте по-често.

     
 

Рак

Днес е важно да обърнете специално внимание на работата. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Трябва сериозно да помислите за текущите проблеми как най-добре да ги разрешите. Близък човек ще се нуждае от съвета ви и ще го използва.

     
 

Лъв

Трябва да насочите енергията си към подобряване на живота около вас. Вашата харизма ще ви помогне да отворите всички врати, стига да поискате! Старайте се да реагирате по-бързо на някои събития. Ако закъснеете, няма да видите успех.

     
 

Дева

Не зацикляйте единствено върху вашите интереси, отделете внимание и на потребностите на близките си. Днес ще решите да се възползвате от стара идея, която сте пазили за „черни дни”. Денят е благоприятен за социални прояви.

 

     
 

Везни

Денят ще бъде в известен смисъл интересен и продуктивен. Доверявайте се на близките си и не се вълнувайте от дребните неща. Старайте са да решавате проблемите, облягайки се на своята мъдрост и опит, а не на емоциите. Отнасяйте се по-сериозно към собственото си здраве.

     
 

Скорпион

Денят ще бъде активен и разнообразен. Няма да ви остане време да скучаете. Изпълнени сте с достатъчно вдъхновение и ентусиазъм за работа, за живот, за дела. Вечерта се посветете на семейството и дома. 

     
 

Стрелец

Необходимо е да поставите на първо място решението на вашите  лични проблеми, а не тревогите на другите. Отделете време, за да подобрите състоянието си. От полза ще ви е масаж, поглезете се в спа центъра, плувен басейн, йога. Вечерта прекарвайте в компанията на близки и интересни хора.

     
 

Козирог

Днес можете да се върнете към старите дела и да ги завършите. Ще се чувствате преизпълнени с енергия. Възможно е да срещнете изпитания, но ще се справите с тях за нула време. Нищо няма да ви се опре.

     
 

Водолей

Вие съществено ще облекчите живота на другите, поемайки по-сложната част от избора (или проблема). С поставените задачи бързо ще се справите. Днес може да се озовете в ситуация, на която скоро сте се чудели.

 

     
 

Риби

Денят е удачен. Заредете се с нужната доза позитивизъм. Обстоятелствата ще се подредят по най-добрия за вас начин. Не се отказвайте от това, което ви принадлежи. Накарайте другите да ви уважават, без да използвате манипулации.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ. Да видиш на сън вода е знак за благополучие, а да се докоснеш до птица – неочаквано известие и сюрпризи. Възможно е да възникнат и кошмари, но на тях не следва да се обръща внимание. Често в съня си през това лунно денонощие човек може да види на сън родителите си, но това трябва да служи за сигнал, че някои проблеми, които е унаследил се нуждаят от срочно разрешение.