Редица събития у нас за Международния ден на младежта - bulgaria.utre.bg

Редица събития у нас за Международния ден на младежта

12 август 2018, 11:14 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    http://nism.bg

Младежките организации в България се включват активно в събитията за 12 август

Младежките организации в България ще отбележат Международния ден на младежта с множество събития. Програмата за отделните градове може да видите на сайта на Дирекция „Младежки политики“ към Министерство на младежта и спорта.

12 август, ежегодно, в цяла Европа, се чества като Международен ден на младежта. По препоръка на ООН на тази дата в цял свят се организират събития специално за младите хора. България не прави изключение, като различни събития ще има в редица градове.
В София на 13 август в двора на Софийски университет ще има събитие, посветено на Европейското културно наследство. То се организира от Центърът за развитие на човешки ресурси, които канят всеки да се включи в рисуването на европейски забележителности.
В Пловдив пък ще има надпревара "Разчупи се!" и концерт.
Младежкият фестивал FUNCITY+ се състои във Варна и започва от днес. Събитието продължава до 12 август и цели да предостави възможност за идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора у нас и в Европа.
Let's dance and Sport Burgas 2018! ще е за шеста поредна година в Бургас и обещава музика, забавление, танци и спорт.
Събития ще има още в Благоевград, Велико Търново, Враца, Гоце Делчев, Монтана, Дупница, Карлово, Ловеч, Пазарджик, Плевен. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета