Затварят кръстовището на Софийския университет заради ремонт - bulgaria.utre.bg

Затварят кръстовището на Софийския университет заради ремонт

11 август 2018, 11:10 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    Столична Община

До 22 август ще има промени на движението в участъка

През почивните дни булевард "Васил Левски" ще бъде затворен за движение в района на Софийския университет "Св. Климент Охридски" заради ремонт, съобщиха от Столична община.
От 00.00 часа на 11.08.2018 г. до 24.00 часа на 12.08.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства през кръстовището при Ректората на Софийски университет на бул. "Васил Левски" - бул. "Цар Освободител", като се осигурява влизане на превозни средства по бул. "Васил Левски" надясно по бул. "Цар Освободител" в посока Орлов мост.

От 13.08.2018 г. до 22.08.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по източната половина от пътното платно на бул. "Васил Левски" в участъка от бул. "Цар Освободител" до ул. „Оборище“, включително и през източната страна на кръстовище бул. "Васил Левски" - ул. „Оборище“. Ще се осигури преминаване на превозни средства по ул. „Шипка“. Движението ще се извършва двупосочно в западната половина от пътното платно на булеварда.

Забранява се влизането на превозни средства по крайните две пътни ленти от източната и от западната страна на пътното платно на бул. "Васил Левски" в участъка от ул. „Оборище“ до паметника на Васил Левски. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно по едната пътна лента в посока в същия участък на булеварда.

За времето от 13.08.2018 г. до 22.08.2018 г. се закрива спирка с код 1699 “СУ Св. Климент Охридски” за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. “Васил Левски” в посока площад “Паметник Левски”. Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 само в посока СУ “Св. Климент Охридски” както следва: от ул. “Кракра” надясно по бул. “Янко Сакъзов” и по бул. “Васил Левски” по маршрутите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета