Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща - bulgaria.utre.bg

Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща

07 август 2018, 14:28 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    NOVA, кадър

Финансирал съм не една предизборна кампания на БСП, твърди общинският съветник

„Финансирал съм не една предизборна кампания на партията и ако продължава Корнелия Нинова и тесният кръг в националното ръководство на БСП около нея да ме предизвикват, ще се наложи да кажа неприятни неща. Тръгнала е в посока да ме унищожи като личност.“ Това зави пред сайта Флагман.бг общинският съветник от листата на БСП Бенчо Бенчев. От два дни тече дебат относно финансирането на партията от Бенчев. Веднага след ареста на общинския съветник в турски хотел с Димитър Желязков, Митьо Очите, от БСП се разграничиха от него и отрекоха той да давал пари за партията. Общинския съветник от БСП Чанко Мирчев обаче призна, че няколко десетки хиляди лева е дарил Бенчев на местната структура на БСП в Бургас по време на последната изборна кампания. Последва второ отричане от страна на БСП с твърдение, че той плащал единствено по 70 лв. на месец.
„Подозирам кой пряко от Националния съвет й дава тези насоки, за да си прави пиар от един криминален случай, но точно този човек знае какво съм дал и какво съм направил. Дали има съвест?!“, заяви днес Бенчев по повод на лидера на БСП.
„Винаги съм помагал на БСП като партия и съм се чувствал добре в БСП. Всички спонсорства в мероприятия и организации – и тези, за които знаете, и тези, за които не знаете, бяха насочени към електорат, който потенциално или определено е на БСП“, допълни той.

 Коментари (2)

Потребител
Bezpartien
Toya nisyk 4ervey.....poya dolen plyhh....izya6te se komuneta mrysni...
07 август, 18:53 ч.
Потребител
Лазар Спасов
Тези комунистите сами ще се издадът накрая
07 август, 15:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ