Цветанов за БСП: Да си пожелаем гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си! - bulgaria.utre.bg

Цветанов за БСП: Да си пожелаем гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!

05 август 2018, 16:56 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Кадър - БТВ

Шефът на ПГ на ГЕРБ повдига няколко въпроса след ареста на общинар от БСП от Бургас заедно с Митьо Очите

„Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо „Очите“ зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент“, написа във Фейсбук Цветан Цветанов.

Председателят на парламентарната група задава въпроса защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова е липсвала, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове.

„Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд „необходимо правосъдие“ отново „чухме“ оглушителното мълчание на Корнелия Нинова? Това значи ли, че тя се припознава в казаното от него?“, пита още зам.-председателят на ГЕРБ.

Той припомня и че светкавична реакция не е имало след като депутатът Таско Ерменков тиражира фалшивата новина, че в София се пие отровна вода.

„Във всичките тези случаи председателят на БСП Корнелия Нинова гузно мълчеше. Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова „Визия за България“, е нужно да имаш „очи“, за да я видиш.

Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!“, завършва Цветанов.Коментари (1)

Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е – оттеглянето на Борисов и Цветанов от политиката!!!
05 август, 19:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета