Велосипедистка блъсна бебе в парка, момиченцето е със счупен череп и хематом - bulgaria.utre.bg

Велосипедистка блъсна бебе в парка, момиченцето е със счупен череп и хематом

05 август 2018, 14:18 | Габи Иванова
  • Снимка:
    pixabay

Майката на пострадалото дете иска забрана на велосипеди в парковете без велоалеи

Ужасен инцидент в Монтана. Момиченце на годинка и седем месеца е със счупен череп и хематом, след като беше блъснато с велосипед, съобщава Нова ТВ.

Майката на детето разхождала близначките си в парка в центъра на Монтана, когато едно от момичетата било отнесено от невнимателна велосипедистка.

„Ние я виждаме, но тя въобще не ни вижда, нито пък детето. Затичваме се и двамата към детето, но късно. Между нас двамата се случи. Пада детето и колелото върху нея“, разказва шокираната майка Цветелина Георгиева.

Това се е случило на 10 юли. Родителите обаче едва сега се заемат да дадат гласност на случая, защото досега били в болницата с малката Ралица.

След тежкия инцидент майки започнаха петиция за ограничаване на велосипедистите в парковете и за изграждането на велоалеи в града.

Междувременно родителите се молят детето им да се оправи напълно. Засега Ралица се възстановява, но трябва да бъде държана почти непрекъснато, защото нов удар по главата – дори и лек, може да се окаже фатален. Има и риск детето да развие усложнения след време.

След сблъсъка колоездачката се извинила и си тръгнала.Коментари (1)

Потребител
муспи
Велосипедистката се оказала еврейка. Тя и това не го криела, а го представила като ултиматум - гойте да не се бъркат дето не им е работа. Натаняху е заплашил, че ако случая се афишира, ще подложи на атомен удар Палестина. Бойко Борисов казалл, че и той ще стреля по фашистите!
05 август, 22:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета