Никол Кидман и Чарлийз Терон в скандален филм за FOX NEWS

Свят

03-08-2018, 17:05

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Моника Гаджанова

Всичко от Автора

Ще ги видим като Гретхен Карлсън и Мегън Кели, които първи обвиниха собственика на тв канала в секс тормоз

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов филм за бившите легенди на Фокс Нюз Гретхен Карлсън и Мегън Кели. Кидман ще се превъплати в образа на Карлсън, бившата Мис Америка, учила в Станфорд и Оксфорд и известна личност във Фокс Нюз, която обвини покойния медиен магнат Роджър Ейлс в сексуален тормоз.

„Върайъти“ съобщава, че Терон ще изиграе Кели, която се оказа в светлините на прожекторите заради сблъсъка си с Доналд Тръмп по време на кампанията му за президентските избори през 2016 г.

Холивудските продуценти, които стоят зад филмовия проект, вече преговарят и с изгряващата австралийска звезда Марго Роби, написа Холивуд рипортър.

Филмът за жените на Фокс Нюз все още няма заглавие.

Под ръководството на Ейлс, Фокс се превръща в най-гледания новинарски канал в САЩ  и дава изява в ефира си на ключови консервативни политически коментатори. Карлсън обаче заявява, че е била уволнена, отказвайки на набезите му. Делото станал повод за последващи обвинения на много жени, включително Кели, които го обвиняват, че ги е опипвал или им е отправял нежелани намеци. 

Роджър Ейлс, съосновател на Фокс Нюз, е в основата на преоформянето на консервативната американска политика. Той е бил основен съветник на редица републикански президенти на САЩ - от Ричард Никсън до Роналд Рейгън и също така успява да попадне в близкия кръг на президента Доналд Тръмп.  

Ейлс обаче бе принуден да подаде оставка през юли 2016 г. заради обвинения в сексуален тормоз от Карлсън и последвал съдебен процес. Той отрече всички твърдения и умря по-малко от година по-късно, през май 2017 г.