Атанасова: "Визия за България" за пореден път доказа немощта на левицата

Политика

30-07-2018, 16:04

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Наглостта на БСП не е в плюс за политическата система, смята тя

„За да има силна дясна партия, трябва да има и силна лява. Такава години наред ние не виждаме. Документът "Визия за България" за пореден път доказа немощта на левицата дори да се заяви като някакъв вид алтернатива на управлението. Това всъщност е пагубното за политическата система". Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.
По думите й е важно в управлението да е стабилно, защото политическата стабилност осигурява и икономическа такава и по-сериозен растеж.  
За традиционния събор на социалистите на Бузлуджа Атанасова коментира: "Всеки може да прави предизборни или годишни срещи със своя електорат, но тонът трябва да бъде различен, било то към политическия опонент. Наглостта на БСП мисля, че не е в плюс за политическата система изобщо“.
Атанасова посочи, че партиите от коалицията самостоятелно са се явявали на избори с различни управленски програми и е нормално да има различния. "През изминалата пленарна сесия за първи път се случи така, че Народното събрание да има различен подход при вземането на решенията, обединени всички политически партии. Например решението за миграцията, обсъждането на разходите за отбранителна техника. Решенията, които касаят надпартийните въпроси и са важни за националната сигурност на държавата намират подкрепа", допълни Атанасова.