Стойнев за танците на Нинова: Всеки по различен начин изразява радостта си от присъствието на Брегович

Политика

30-07-2018, 11:22

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Александра Милева

Всичко от Автора

Соцлидерът се забавлявала като „народен човек“

Всеки по различен начин изразява радостта си от присъствието на Горан Брегович. Така депутатът от БСП Драгомир Стойнев коментира танците на соцлидера Корнелия Нинова под звуците на балканската звезда Горан Брегович. Видеото бе публикувано в социалните мрежи, а на него се вижда как председателят на левицата щрака с пръсти и се забавлява на събора в Бузлуджа.
„Смятам, че това е нормално. И вие, ако бяхте там и вие щяхте да се забавлявате, защото вие също сте човек. Когато има хубави ритми, няма нищо лошо в това“, обясни Стойнев. И допълни: Виждам, че Корнелия Нинова и тя като голяма част от българските граждани, и тя като един народен човек си се забавлява“.
Атмосферата по думите му била неописуема. „Просто хората видяха Корнелия Нинова не само като лидер на най-голямата опозиционна партия, но и като един човек, който се забавлява“.
„А ето как другарката "желязна лейди" се наслаждава на изисканата културната програма на събора. Доста е кръшна. Ще направят добър дует с Боби Михайлов“, написа във Фейсбук профила си бившият зам.-министър на културата в служебното правителство на Георги Близнашки Виктор Стоянов показа как българската Маргарет Тачър (поне според социалистите) вижда културата.