Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лв. събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа за зъби на протестиращия Бос или за бюджет на "Визия за Бг“? - bulgaria.utre.bg

Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лв. събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа за зъби на протестиращия Бос или за бюджет на "Визия за Бг“?

29 юли 2018, 13:06 | България Утре
  • Снимка:
    Facebook

Г-жо Нинова, 5 лева ли струвате, Вие, председателката на БСП, на Бузлуджа?!

„Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа – за зъби на протестиращия Бос по инициативата на "Радио К2“ Босия да може да се усмихва и храни ? Или за бюджет на "Визия за Бг“?“, това пита Илиана Беновска.

Г-жо Нинова, 5 лева ли струвате, Вие, председателката на БСП, на Бузлуджа?! Вашият лик и логото на БСП се продаваше на чаши с лепнат етикет, редом до чаши с ликове и цитати на Сталин, Путин, Тодор Живков – явление, което се нуждае от спешна Ваша пресконференция за обяснение!

Кой е организирал, на този надморска височина от 1441 метра , на този свят за БСП връх Бузлуджа, Търговия - с лика на Нинова на чаши, за по 5 лева на парче? Нали, там е бедният народ, който е поканен да му обясните Вие, председателката на БСП, как ще заживее по-богато , ако Вие, Нинова станете министър-председател?

Събитието на БСП "Бузлуджа – за по-добър живот, нашата кауза е България“ търговски цели ли имаше?! Такса "вход“ ли взехте от "бедните“ хора, както ги окачествихте - от по 5 лева за Вашия, на Нинова, отпечатан лик на чаши - за да си платите разходите по създаването и произнасянето на "пламенната“ Ви реч срещу ГЕРБ ?

Защо просто не подарихте на горките хорица по една "благословена“ от Вас, Нинова, чаша с лика Ви ? Да си имат хорицата по една чаша и да си пийват я водичка, я чайче, я млечице с Вашето личице? Или както се изрази човек във ФБ "да си слагат вечер гладните ченета в чашата с лика на Нинова“?

Големият въпрос, обаче, е защо нямаше на празника на БСП такива атрибути с лика на патриарха на социализма в България Димитър Благоев? Защо нямаше чаши с изображението на символа на БСП - връх Бузлуджа? Защо нямаше чаши с исторически забележителности на България? По биха подхождали на тезите, които пропагандирате.

Когато пътувам, купувам за спомен чаши от различни държави. Вижте, г-жо Нинова, защото твърдите, че сте патриотка и защитник на националните ценности, произволно избрани от домашното ми шкафче чаши от България, Виена и Варшава, Белград, Сърбия, Москва, Кавала…

Какво е изобразено на тях?! Национални и исторически ценности, а не ликовете на Корнелиите в политиката на съответната държава… И струват под 1 евро.

А танците Ви, г-жо Нинова, на финала на социалното тържество на БСП на Бузлуджа, ми е неудобно да окачествя…

Е, Горан Брегович е известен, че вълнува много женски сърца …Но! Погледнете се на видеото във Фейсбук

...Положението е, цитирам една чалга, "щракай с пръсти, завърти, дай, дай..." Или, както се пее в една популярна песен : "Покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш...“

Иначе днес Босият, за чиято гладна стачка има съмнения, че е инспирирана от БСП, ще подобри рекорда на "Гинес“ за гладуване. А, Вие, още не сте ми отговорила на въпроса: Колата на гравитиращия около БСП, уволнения от ДАИ Кънчо Димитров,защо вози Босия и БСП ли му плаща? Между другото, близкият Ви оргсекретар на БСП - Кирчо Добрев, заяви на Бузлуджа, че БСП е нормално да е съпричастна към протестите, защото е опозиция…

Ама, чухте ли, че по Закона за достъп до информация министърът на транспорта Московски ми отговори ,че няма НИТО ЕДИН СИГНАЛ ОТ БОСИЯ?!

Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа за зъби на протестиращия Бос - днес бие рекорд на "Гинес“ за гладуване - или за бюджет на "Визия за Бг“?Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета