Дневен хороскоп - неделя, 29 юли 2018

Хороскоп

28-07-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще се посветите на нещо важно заедно с любимия човек. Поддържайте себе си в добра форма и най-важното, не забравяйте, че трябва да отделите време за почивка и да не прекалявате с работата и задълженията.

     
 

Телец

Вие ще бъдете твърде самоуверени, затова внимавайте какво впечатление оставяте у хората. Избягвайте дълбоките дискусии и се фокусирайте върху действията вместо да говоренето.

     
 

Близнаци

Ще ви се отворят неочаквани възможности за в бъдеще, не пропускайте шансовете си. Няма да ви се изплъзнат подробностите, но бъдете дискретни. Ще мислите как да подобрите любовният си живот и да направите ежедневието си по-просто.

     
 

Рак

Днес сте по-импулсивни. Избягвайте експлозивните дискусии. Слушайте нуждите на тялото си и приемайте повече течности. Компромисът и разбирането ще направят чудеса в областта на любовта.

     
 

Лъв

Не прекарвайте днешният ден в безплодни дискусии и губене на време, правете нещо полезно. Ще направите крачка към постигането на вашите любовни цели, но не се оставяйте в плен на илюзиите.

     
 

Дева

Днес ще бъдете в добро разположение на духа и сте готови да направите положителни промени. Отделете време и изслушайте останалите, какво имат да кажат - не настоявайте вие да сте прави на всяка цена.

     
 

Везни

Това е чудесно време да изразите мнението и вижданията си свободно и безпрепятствено. Ще бъдете привлечени от приключения и нови неща, така че ще можете да обогатите своя любовен живот с нещо различно от ежедневието си.

     
 

Скорпион

Имате нужда да се наслаждавате на живота и точно това трябва да направите, за да заредите батериите. Ще имате възможност да поправите нещо, което сте сбъркали. Очаквайте добри вести.

     
 

Стрелец

Енергията ви ще бъде насочена към постигането на вашите лични цели. Вие се стремите към мир и това ще ви донесе щастие. Общуването в областта на любовта е от решаващо значение и е време да се разрешат някои недоразумения.

     
 

Козирог

Атмосферата около вас ще бъде позитивна и ще получите заслужената почивка. Не се колебайте и се насладете на удоволствията, които харесвате. Денят е страхотен за пътуване и промяна на ежедневието.

     
 

Водолей

Атмосферата около вас е динамична, така че бързо може да разхитите енергията си. Потърсете спокойна обстановка и се погрижете за нуждите на тялото. Не се затваряйте в себе си и потърсете нови преживявания.

     
 

Риби

С усмивка и чар ще можете да постигнете всичко, което желаете. Оставете миналото зад себе си и се съсредоточете върху доброто, което е пред вас. Не позволявайте нищо да ви безпокои, но обръщайте внимание на разходите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Неделята се управлява от Слънцето - планетата на жизнеността, радостта, щастието и творчеството. Грях в неделя е да се мисли за пари. Не допускайте в своята душа мисълта за сребролюбието - един от седемте смъртни гряха. Най-добрият подарък, който можете да направите за своите близки е да ги заведете на концерт, цирк, да подарите билет за театрално представление, да посетите изложба, да им подарите картина или друго произведение на изкуството. Можете да подарите кръгъл букет от жълти цветя или с друга разцветка, но с кръгли съцветия. Слънцето обича царските цветя - розите. Тъй като Слънцето е свързано с творчеството, добре е букета да не е традиционен, пофантазирайте над него.

Този ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творческото изобразяване или в любовта. Нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.