Цветанов: БСП и Румен Радев са едно - bulgaria.utre.bg

Цветанов: БСП и Румен Радев са едно

26 юли 2018, 10:53 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Кадър - БТВ

Остава впечатлението, че президентът е изпълнител на политически поръчки за влизане на едно временно правителство през задния вход, коментира шефът на ПГ на ГЕРБ

„БСП и президентът на БСП Румен Радев са едно цяло. Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори”. Това заяви зам.-председателят на Цветан Цветанов пред БТВ.

По повод изказването на президента Радев за оставените от служебното правителство 1,6 млрд. лв. и липсата им, Цветанов коментира, че „когато казваш „А” трябва да продължиш до края”.

„Остава впечатлението, че си поредният изпълнител на политически поръчки за влизане на едно временно правителство през задния вход”, коментира Цветанов.

Иначе председателят на групата на ГЕРБ увери, че трусове в т. нар малка коалиция на Обединените патриоти няма как да събори голямата.

„Снощи имахме среща с патриотите – правителството е стабилно, имаме управленска програма. Нямаме никакво разминаване нито в подхода, нито в начина на реализирането ѝ”, коментира Цветанов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета