Правителствена болница: Босия е в задоволително за възрастта му здраве - bulgaria.utre.bg

Правителствена болница: Босия е в задоволително за възрастта му здраве

26 юли 2018, 09:41 | Габи Иванова
  • Снимка:
    btv.bg/ кадър

Всеки ден следят здравословното му състояние по заръка на премиера

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов медицински екип на Университетска болница „Лозенец“ извършва през последната седмица постоянно наблюдение на здравословното състояние на Николай Колев-Босия и ежедневно поддържа на място лекарски екип и линейка, съобщават от лечебното заведение.

„На 25 юли 2018 г., в Университетска болница „Лозенец“ на Николай Колев-Босия бе направен обстоен медицински преглед и бяха извършени изследвания на всички органи и системи в организма.

Резултатите от изследванията показаха задоволително за възрастта му здравословно състояние, което не налага наблюдение в болница. По време на престоя в болницата му бяха влети водно-солеви разтвори.

Като лекари молим да не се спекулира със здравословното състояние на г-н Николай Колев“, призоваха от пресцентъра на болницата.

Според официалната версия „Професионалният протестиращ“ Босия гладува вече над месец. Той доскоро ежедневно прекарваше часове демонстративно гладувайки пред парламента. До там обаче стигаше с лъскав черен „Мерцедес“, собственост на близък на Десислава Иванчева и Георги Кадиев бизнесмен. (ОЩЕ ПО ТЕМАТА)Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика