Премиерът поиска нова поправка в Закона за приватизацията - bulgaria.utre.bg

Премиерът поиска нова поправка в Закона за приватизацията

24 юли 2018, 11:23 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Правителствена информационна служба

Целта – да отпаднат всички съмнения за лобизъм в полза на една или друга страна

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на ПГ на ГЕРБ да изработи и внесе нова поправка в Закона за приватизацията и следприватизационен контрол, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Целта на новите предложения е да отпаднат всички съмнения за лобизъм в полза на една или друга страна. Новите текстове трябва категорично да предвидят забрани за разпростиране на действието спрямо заварени приватизационни договори.

Промените ще бъдат представени на брифинг в народното събрание от Данаил Кирилов в 14:00 часа.Коментари (2)

Потребител
къде е СДС къде е НДСВ
Ма няма ли КОЙ, КОЙ да ги пита така наречените "управляващи" защо за хазарта е 0 % ДДС-то а за лекарствата 20 % ? Къде и какво дремят нашите "евродеПУтати" и така ли е в другите страни от ТКЗС-то наречето ЕС М ?Ма къде са така наречените "демократични " сили нищо че са един файтон хора и не са в НС та нима немогат да питат ?
24 юли, 15:40 ч.
Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???
24 юли, 13:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета