Каракачанов за слуховете за Странджа: Излишна политическа истерия - bulgaria.utre.bg

Каракачанов за слуховете за Странджа: Излишна политическа истерия

23 юли 2018, 16:53 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    Фейсбук

Още не е приключила проверката на ДАНС за разпространението на слуховете за избиването на животни

„Някои лидери на политически формации обясняват на хората, че животните им се избиват, за да бъдат заселени чужденци. Тази излишна политическа истерия не я разбирам. В опозиция си, искаш да докопаш властта, не трябва да създаваш подобна ситуация, рушиш държавността и уважението на институциите. Бори се с инициативи, идеи и каузи, недей да създаваш измислени проблеми”. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, предаде Btv.
„Защото аз си задавам друг въпрос, не дай Боже, ако България участва във военен конфликт – пак ли ще правим такива простотии – да се саботираме опозиция и управляващи, да разсипем държавата, само и само някой да докопа властта“, попита той.
Още не е приключила проверката на ДАНС, която поиска силовият вицепремиер по повод разпространението на слуховете за целенасочено избиване на животни в Странджа. Миналата сряда той поиска службите да разследват кой разпространява слуховете за бежанци, които тайно се връщат с военни полети у нас.Коментари (1)

Потребител
Еньо
Каракачанов занимавате се се с всевъзможни глупости само не и с най главното -просперитета и ДОХОДИТЕ на българите и сте тръгнали точно към един файтон електорат хора.Имаше и такава партия като НДСВ ти помниш ли я ?
24 юли, 08:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета