Антон Тодоров: Очевидна е силната симбиоза на Цветан Василев с БСП - bulgaria.utre.bg

Антон Тодоров: Очевидна е силната симбиоза на Цветан Василев с БСП

18 юли 2018, 13:00 | Габи Иванова
  • Снимка:
    България утре

Искат да ни пречупят с фалшиви и жълти новини

„Очевидно е, че е започнала пропагандна акция с фалшиви и жълти новини срещу правителството и ГЕРБ. Акция, която цели да ни пречупи“, написа във Фейсбук експертът към ГЕРБ Антон Тодоров.

Той е категоричен, че зад пороя лъжи за „къщи в Барселона“, „любовници“, „деца“, „бежанци със самолети“ и „безопасна чума“ стоят „бивши ченгетата от ДС и РУМНО“, които сега гравитират около кръга на президента Румен Радев и Корнелия Нинова.

„Очевидна е силната симбиоза на белградския беглец Цветан Василев с БСП и лично с Елена Йончева. Връзките на Василев с олигарси като К. Малофеев ясно показват, че става дума и за геополитика. Да не забравяме, че бащата на Йончева е бил резидент на ПГУ-ДС в Брюксел, както бащата на Иво Христов /другия, а на 80% дебили/ е бил резидент на РУМНО в Брюксел“, написа Тодоров.

Подозрително съвпаднаха двете кампании по дезинформация, които текат към момента – организираната от Цветан Василев машина за лъжи, които цели да притисне премиера (ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК) и опасните манипулации на червените, че нямало чума и всичко било конспирация (ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

За първи път обаче се появиха физически доказателства за връзката между двете пропагандни акции.

ГЕРБ извади документи в парламента, че червената депутатка Елена Йончева участва в офшорка в съдружие с Цветан Василев. Припомняме ви, че именно с помощта на офшорки и кухи фирми беше източена Корпоративна търговска банка, която беше собственост на избягалия в Белград бизнесмен. При аферата, за която се смята че е един от най-големите обири на века, потънаха 4 млрд. лв.  Коментари (4)

Потребител
Орлин
Нямам търпение за развитието на този случай. Василев се скри в Сърбия, но неговите съучастнци каквато е била и Елена Йончева трябва да си понесат последствията.
20 юли, 14:37 ч.
Потребител
Павел
Сърбия очевидно не е заинтересована много от европейското си бъдеще щом продължава да крие фараона Василев.
19 юли, 20:43 ч.
Потребител
Христов
Милиарди изчезнаха от КТБ, но виновни и наказани все още няма! Докога?!?
19 юли, 15:52 ч.
Потребител
Марто
И Цветан Василев, и БСП - по времето на които фалира пирамидата КТБ, са за затвор, но прокуратурата спи!
19 юли, 12:46 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика