Дневен хороскоп - сряда, 18 юли 2018

Хороскоп

17-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

За вас днес важна роля ще играе съпричастността и емоционалният резонанс с хората, с които общувате. Възможни са прояви на ирационални пориви. Ако се стремите към нещо повече от един малък случаен успех, струва си да използвате всички възможности, включително и нетривиални.

     
 

Телец

Денят е изцяло благоприятен, но решението на някои задачи може да отнеме повече усилия, отколкото сте очаквали. За успеха на всяко начинание, голямо значение ще има увереността ви, а за нея обаче са необходими добри основания.

     
 

Близнаци

Днешните ви решения ще бъдат правилни. Ако сте творчески натури и притежавате боен дух, ще успеете да се справите и с най-сложните задачи и ще станете господари на положението. Началото на нови делови отношения ще се превърне в изгодно и ползотворно  сътрудничество. 

     
 

Рак

Денят ви насърчава от думи и мечти, да преминете към действия. Днес ще сте подложени на нервно напрежение. Възможно е да възникнат вътрешно-семейни разногласия и спорове. Вземете мерки, за да се защитите от стреса. 

     
 

Лъв

Денят няма да е лош за вас, но бъдете готови за изненади. Необходимо е да съкратите разходите, да се откажете от непланираните покупки заради финансовото положение. Макар да се стараете да бъдете снизходителни към чуждите слабости, то другите няма да ви отвърнат със същото. 

     
 

Дева

Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     
 

Везни

Днес не оставайте дълго време сами. Събитията ще се развиват благоприятно, но ще е по-добре да имате свой собствен бекграунд и група за подкрепа. Ако е възможно, по-добре да отложите изморителните рутинни задачи и дейности, които причиняват негативни асоциации.

     
 

Скорпион

Днес звездите са благосклонни към вас и ще способстват за изпълнение на желанията ви. Мнозина ще отдадат предпочитание на романтичната и духовната страна на живота, интуитивно изтиквайки рутинното ежедневие на по-заден план. Възможно е да получите подарък, похвала или морална подкрепа.

     
 

Стрелец

Днес в очите на другите ще изглеждате щедри и чувствителни. Струва си да отдадете внимание и уважение на хората, които са ви скъпи. Не пропускайте доброто време за хармонизиране на личните взаимоотношения.

     
 

Козирог

Днес ще бъдете в енергиен подем. Денят е особено благоприятен за пътешествениците, артистите, влюбените, както и за развиващите широка социална дейност, за които търсят популярност, популяризират идеите на масите, за тези, които се приемат за гуру-та, и за тези, които имат работа с чужденци.

     
 

Водолей

Днес от вас се изисква повишена енергийна отдаденост. Възможни са удачни съвпадения. С мъжете ще се разбирате по-лесно, бързо ще намирате общ език. Но с жените ще е по-трудно - техните действия не винаги ще са ясни за вас, а думите им понякога ще ви дразнят.

     
 

Риби

Днес ви очакват ви бодрост, ентусиазъм и закономерен успех в начинанията. Бързо ще се справяте дори с по-сложните задачи. Някои от вас могат да получат любовно признание. Не се отпускайте да правите непланирани покупки. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Силата на думите през този ден нараства неимоверно много и има особено голямо значение, затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да ги произнасяме. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.