Бащата на Меган: Дъщеря ми е ужасена, усмихва се насила (СНИМКИ)

Въпреки че многокрано беше умоляван от дъщеря си да спре да дава интервюта, Томас Маркъл няма спирачки

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган – Томас Маркъл отново успя с интервю да разбуни духовете в кралското семейство. Той заяви пред The Sun, че дъщеря му била ужасена от живота в Двореца.

Въпреки че бе помолен няколко пъти от дъщеря си и Двореца да не дава интервюта, той не се съобразява с това. По думите му дъщеря му се усмихвала насила.

„Дъщеря ми изглежда ужасена по време на обществените появи със съпруга си принц Хари“, казва в интервюто Томас Маркъл.

„Виждам го в очите й, виждам го на лицето, в усмивката. Години наред съм гледал усмивката й и това, което виждам сега, не ми харесва“, допълва още той.

„Мисля, че тя е под огромно напрежение и плаща прекалено висока цена, за да е омъжена в това семейство“, изразява непоискано мнение притеснения Маркъл.

Бащата на Магън не е пропуснал в интервюто си и да изрази възмущение от начина, по който дъщеря му се обличала.

„Защо през 2018 се обличат като през 30-те и защо трябва да са с покрити колене“, пита той. И подчертава, че не може да се свърже с нея.

„Телефонът, на който звънях, вече не работи, а и не знам адрес, на който мога да й пиша, за да възобновим отношенията си. Тя ми беше обещала да се грижи за мен в края на живота ми, както аз направих със собствената си майка. И тук не става дума за пари, а за човешка грижа и отношение. Просто искам да поддържаме връзка“, твърди той.