Дневен хороскоп - вторник, 17 юли 2018

Хороскоп

16-07-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Може да постигнете някои успехи, но денят съвсем няма да е лесен. Внезапен прилив на творчески ентусиазъм ще ви застави да погледнете много неща по различен начин, ще ви подари необходимата еманципация, кураж или изобретателност. Бъдете готови за непредвидими ситуации.

     
 

Телец

Днес може да започвате нови дела, да предприемате важни действия, но до 13:50ч. Възможно е да получите знаци от миналото, но те не идват, за да изпаднете в лирично настроение, а за да ви дадат възможност да избегнете същите грешки в бъдеще.

     
 

Близнаци

Днес около вас ще се създаде подходящата атмосфера, ще попаднете в доброжелателна и безопасна среда, без никакви затруднения ще предизвикате симпатии. Може би ще се скъси дистанцията между вас и някои хора, с които не сте толкова близки . 

     
 

Рак

Днес ще предпочитате да се усамотите, за да подредите своите мисли и впечатления. Денят е подходящ за решаване на важни въпроси, свързани със семейния живот, отношенията с близки. Оригиналните ви идеи ще бъдат добре приети от околните и лесно ще намерите съмишленици.

     
 

Лъв

Вашето светоусещането днес зависи от емоционалния фон и самочувствието, както и от психологическия микроклимат в околната среда. Основна роля ще играят кръвните връзки, контактите със стари познати. Положително вдъхновяващо въздействие ще окаже атмосферата на любов, загриженост, идеологическо единство.

     
 

Дева

Може да преживеете неочакван инсайт или силно емоционално вълнение. Условията неоходими, за да запазите душевният ви комфорт почти до вечерта са по-малко говорене, липса на всякаква показност и суета. Всичко, което е важно за вас да остане в пределите на близкия ви кръг на общуване. 

     
 

Везни

Със своите качества ще печелите симпатиите на околните, обаче бъдете готови и за това, някой да се опита да злоупотреби с вашето дружелюбие. Вземете предпазни и профилактични мерки относно здравето си.

     
 

Скорпион

Денят е подходящ за добре обмислени постъпки и конструктивни действия. Напълно възможно е да постигнете успехите, към които се стремите. Добрият жизнен потенциал ще ви помогне да се справите с обстоятелствата.  

     
 

Стрелец

Днес по-добре да не поемате инициативи сред 14:00ч. По-важно е да успеете да реагирате правилно на ситуациите. Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще се вдъхновявате от нови идеи. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри успехи. 

     
 

Козирог

Днес звездите ви закрилят от проблеми и помагат да се концентрирате върху положителните неща. Хармоничният ход на събитията може да надхвърли всичките ви очаквания. Можете да получите подарък, да спечелите симпатия, уважение, популярност.

     
 

Водолей

Добре би било да се настроите към позитивна нагласа. Струва си да останете сами, ако имате нужда от регенерация и натрупване на сила. Ако трябва да избирате между материалното и духовното, добре ще е да направите избор в полза на последното.

     
 

Риби

Днес инерцията, мечтателността, тенденцията да се съмнявате във всичко, не са добри опции. В някои моменти ще е необходимо да се мобилизирате, за да се справите с леко прокрадващият се песимизъм. Ще се появи възможност да научите нещо ново и полезно. Може да получите интересно предложение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на благодат и любов. Днес могат да се започват нови дела, но това трябва да стане до 13:50ч. После не предприемайте нищо. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.