Кой плати пресконференцията на Николай Колев – Босия в БТА?

Политика

16-07-2018, 13:18

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Професионалният протестиращ“ Босия идва да гладува пред НС с лъскав „Мерцедес“

Очаквайте разкритията за криминалното минало на Босия!

Николай Колев – Босия събра журналистите на пресконференция в БТА. „Изключително бедният дисидент“, който дори обяви „гладна стачка“ и си позволи да иска свалянето н правителството и подмяна на Народното събрание, покани журналистите за поредно преповтаряне на абсурдните си искания.

Мястото на срещата обаче не беше в някоя градинка или в дома му (което всъщност щеше да бъде най-добрият вариант да се види дали наистина живее бедно), а в пресцентъра на Българската телеграфна агенция.

Веднага изниква въпросът как точно и с какви средства си позволява Николай Колев – Босия наемането на професионална зала за брифинги? Да, факт, сумата не е космическа. Не е обаче и нещо, което обикновен човек може да си позволи така лесно.

Според официалната справка на сайта на БТА наема зала за пресконференции с озвучителна техника, покана до медиите и онлайн излъчване на проявата излиза точно 240 лева (с ДДС). Затова е изключително любопитно да се види кой точно покрива сметките на „експерта в протестирането“.

Според установеното досега зад него надничат фирми на бизнесмен от кръга на Георги Кадиев и Десислава Иванчева.

Според официалната версия Босия не е  приемал и залък храна вече месец, което обаче не пречи на активния му живот. Той разпраща писма, ходи по срещи, разговаря с медии, дава пресконференции и същевременно ежедневно „гладува“ демонстративно пред сградата на Народното събрание.

Както вече ви разказахме, „професионалният протестиращ“ с неназовани източници на доходи всяка сутрин пътува до парламента с лъскав мерцедес. Возилото е собственост на фирма „МС-България“ ЕООД, регистрирана на името на Завен Такворов Астадуров. Проверката също така установила, че въпросната фирма се занимава със селскостопанска техника, туроператорска и комисионна дейност. (ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК)

„България утре“ разполага с факти от криминалното минало на Босия, които ще бъдат предоставени на читателите на медията, подкрепени с доказателства.

Очаквайте разкритията по-късно през днешния ден!