Седмичен хороскоп за 16 - 22 юли 2018

Хороскоп

15-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Буря в чаша вода.

Седмицата може да се окаже като буря в чаша вода. Бъдете внимателни във всичко. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко повече разум. Има добри възможности за промяна на материалният аспект. Личният ви живот ще ви даде повод за размишления. Ще ви занимават семейни въпроси. Бъдете внимателни при общуването с членовете на вашето семейство, отчитайте интересите и на другите, намирайте компромисни решения. Може да очаквате добри новини. Благоприятни дни- 22

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Телец

Не настройвайте околните срещу себе си.

Засилва се вашето недоверие към партньора ви. Всъщност и вие самите не сте съвсем искрени. В период на изпитание се намирате сега. За да го преодолеете по-лесно, от вас се изисква сдържаност и мъжество, мъдрост и предпазливост и тогава вашата приказка ще има щастлив край. Не се чудете защо някои хора са настроени срещу вас, тъй като ги държите настрана, не ги допускате близо до себе си, както би им се искало. Не злоупотребявайте със сладкото.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Близнаци

Като цвете ще притегляте хората към себе си със своя “аромат”.

Седмицата се очертава да бъде повече рутинна. Започвате да губите някъде някакви позиции. Внимавайте  и пазете материалните си ценности. И най- малката проява на лекомислие може да ви лиши от тях. Успехът можете да преследвате само с гъвкавост. Откритата упоритост може да изпорти нещата. За да бъдат вашите действия резултатни, постарайте се да съставите план и стриктно се придържайте към него. Ще изпитате радост от срещата си с приятел. Пазете сърцето и стомаха и не се пренапрягайте.

Благоприятни дни-18, 19

Неблагоприятни дни- 16, 17, 22

     
 

Рак

Учете се чрез знание и вяра, а не чрез съмнения и страх.

Ще бъдете заети с работа и тогава, когато другите почиват. Мнозина ще се сдобият с крупна придобивка. Някои от вас могат да попаднат в екстремна ситуация. Трябва да можете бързо да реагирате на случващото се край вас. Чувствата отново ще преобладават над разума. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и станете по-самоуверени. Не вземайте решения бързо и лекомислено, защото вероятността да сгрешите е голяма. Чести пътувания за тези, чиято работа е свързана с търговска дейност и посредничество. Нови запознанства и разширение на контактите.

Благоприятни дни- 16, 17, 20, 21

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Лъв

Воювай почтено.

През седмицата ще привлечете доста внимание към себе си. Ще се наложи да водите тънка игра на котка и мишка с вашите партньори. Може да загубите лидерските позиции. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятности, затова внимавайте. Борейки се, бъдете верни на себе си и воювайте почтено. Не използвайте непозволени средства, за да победите. Благородството винаги е знак за превъзходство. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора. Вашето възприятие към света е отворено за нови любовни отношения.

Благоприятни дни- 18, 19, 22

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Дева

Научете се да виждате отвъд материалното в Божията цялостност.

Постарайте се да изкарате седмицата спокойно, без да рискувате излишно и да участвате в някакви авантюри. Към средата на периода ще нарасне емоционалното напрежение. До сериозни конфликти няма да се стигне, а малките недоразумения лесно ще успеете да избегнете. Не бива да отделяте голямо внимание на битовите въпроси. Съсредоточете се повече върху хубавите моменти и положителните емоции. Хармонията в романтичните ви отношения е крехка, затова  внимавайте, за да не я нарушите.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 16, 17, 22

     
 

Везни

Животът е предизвикателство – приеми го!

В този период ви е необходимо наличие на спокойно място, където ще можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. Ще успеете да се освободите от някакви проблеми  и да се стабилизирате. Ще можете да се радвате и наслаждавате на живота, едва когато около вас всичко е наред и тече спокойно и равномерно. Желание ви да покровителствате другите, може да бъде свързано със стремежа да разширите своето влияние върху тях.

Благоприятни дни- 22

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Скорпион

Като шаман ще влияете магнетично на хората.

Жизненият ви потенциал нараства, има вероятност пред вас да се открият неочаквани перспективи. Много хора предпочитат да бъдат във вашата компания. Действате им по особен и магнетичен начин. Способни сте да предразположите всеки, от когото се поинтересувате. Запознанството в този момент с нов човек носи опасност за вас в бъдеще. На работното място се очакват някакви изменения. Ще пострада от нещо вашето самолюбие. Често ще ви гони скуката. Само нещо ново може да погълне цялото ви внимание.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Стрелец

Сладки любовни увлечения.

Ще преобладава атмосфера на жизнерадост през следващите дни. Лятото ви зарежда с енергия. От вас струи лъчезарност и хармония. Ще пребивавате в състояние на уверено благополучие. Събитията ще бъдат изцяло под ваш контрол. Ако се намирате на почивка някъде, може да се радвате на романтични мигове. Може да се появят от нищото любовни увлечения.Жените като нищо биха срещнали принца от мечтите си.

Благоприятни дни-18, 19

Неблагоприятни дни- 16, 17, 22

     
 

Козирог

Покровителство от звездите.

Следват дни на активност, добро настроение и позитивна настройка. На вас се падна честта да бъдете най-сексуално настроени през периода. Отпуснете си малко поводите и се отдайте в прегръдката на живота. Звездите бдят над личният ви живот и връзките ви. Нищо не ви пречи да постигнете с партньора ви пълна идилия. Само без провокации от ваша страна! Време да създавате, да поправяте и помагате на другите. Всички дела ще бъдат удачни за вас, а творческите прояви ще бъдат белязани с успех.

Благоприятни дни- 16, 17, 20, 21

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Водолей

Живей практично и смислено.

Ще трябва да положите доста усилия за решаване на ситуации от двойнствен характер. Могат да останат неудовлетворени вашето самолюбие и тщеславие. Стремете се да бъдете само позитивно настроени. Навременната информация е много важна за вашата работа. На моменти ще възниква желание да се уедините на спокойствие и да се откъснете от светската суета. Способни сте да въплътите в живота си всякакви любовни сюжети - от романтична поема до булеварден роман.

Благоприятни дни- 18, 19, 22

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Риби

Различавайте празнодумците от хората на делата.

Това е период на позитивни идеи и творческо мислене, може да въплътите идеите си в нови проекти. Седмица, в която е повишен емоционалния фон. Вашите чувства се влияят от домашните проблеми. Постъпките на партньора ви могат да ви хвърлят в недоумение или в поредното раздразнение. Невъздържаността ви обаче може да стане причина за избухване на скандал. Пазете се от хора, които казват мили думи, а делата им са злонамерени.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 16, 17, 22