Дневен хороскоп - неделя, 15 юли 2018

Хороскоп

14-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

През днешния ден ще излъчвате оживление и радостно настроение. Просто ще сте неотразими. Някои от вас кроят амбициозни планове. Очакват ви срещи, интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

     
 

Телец

Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще  са ентусиазъм и удоволствие.

     
 

Близнаци

Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи. Някои се опитва да привлече вниманието ви.

     
 

Рак

Не приемайте твърде присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност.

     
 

Лъв

Днес ще имате реален шанс да осъществите някои от вашите желания. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия започва да нараства постепенно.

     
 

Дева

Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в спокойна обстановка. Благоприятно е за срещи и развлечения. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

     
 

Везни

Страхотен ден за осъществяване на собствените мечти. Действайте със замах, но обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си. Ваш близък очаква търпеливо най-сетне да му се обърне внимание.

     
 

Скорпион

Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Няма да намерите истинска признателност. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.

     
 

Стрелец

Голямо значение за успеха на вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

     
 

Козирог

Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви връзки. Симпатиите ви ще имат избирателна роля. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най- малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

     
 

Водолей

Действията ви в днешния ден могат да противоречат на думите. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

     
 

Риби

Очаква ви спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Светът започва да реагира на действията на човек. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.