Дневен хороскоп - събота, 14 юли 2018

Хороскоп

13-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ден, в който трябва да сте по-предпазливи и сдържани в инициативите, действията си и думите. Отделете повече време за личен живот и по-малко за работа. Бъдете по-търпеливи - не критикувайте и не атакувайте директно партньора си.

     
 

Телец

Намерете точката на вашето вътрешно равновесие между  гласът на разума и гласът на сърцето. Животът никога не е нито само логика, нито само чувства. Златната среда е винаги за предпочитане.

     
 

Близнаци

Малко труден ден за праведните Близнаци. Някои ще преминат през изпитание. Постарайте се да запазите в равновесие личните си отношения и да избягвате конфликтите. Възможни са непланирани разходи.

     
 

Рак

При вас могат да възникнат някои непредвидени трудности. Не губете присъствие на духа. Не се опитвайте да се натоварвате с повече задачи и задължения, отколкото можете да се справите. Нови отношения може сериозно да ви заинтригуват.

     
 

Лъв

Ще почувствате интуитивно как да съгласувате вашите честолюбиви замисли с желанията на околните. Бързо ще съобразявате и схващате нещата. Трудно ще успеят да ви излъжат. Ще проявите голяма любознателност и интелектуална активност. Благоприятно е за общуване и правене на нови планове.

     
 

Дева

Добре е да бъдете малко по-търпеливи, по-сдържани и не толкова критично настроени към останалите. Сменете начина си на поведение. Възможно е някои от вас да изпитат известно неразположение през деня.

     
 

Везни

Днес сте в малко по-особено настроение. Бъдете справедливи към близките си хора и околните. Постарайте се да не бъдете толкова капризни и ще ви се отдаде да подредите цялостната картина на вашия живот.

     
 

Скорпион

Бъдете внимателни, когато извършвате покупки, защото са възможни измами или да се окаже, че напразно сте похарчите парите си. Не бързайте да се съгласявате за всичко. Благоприятно за контакти и нови запознанства.

     
 

Стрелец

Днес не се препоръчва пасивност, но и се въздържайте от прекомерна активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си. Съсредоточете върху решенията на главните проблеми. Благоприятно за осъществяване на нови контакти.

     
 

Козирог

Не приемайте активно участие в обществения живот. Старайте се да се погрижите за собствените си проблеми и дела. Ще имате известни затруднения в общуването, възможни са и недоразумения, но ще се справите успешно. Сменете тактиката си на общуване.

     
 

Водолей

Най-добре ще бъде вместо да демонстрирате характер, да проявите повече добрина и сърдечност към близките си. Обърнете внимание и на здравето си. Не зацикляйте върху проблемите си. Оставете тяхното решение на времето.

     
 

Риби

Добре е да подхранвате само тези мечти, които съответстват на реалността. Вашата откровеност и честност към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да станат по-отзивчиви и любезни към вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Сложен в енергийно отношение ден. Такива биват първите три дена от новолунието. Възможни са всякакъв вид спорове, по всяко време, на всяко място. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Важно е да се управляват собствените емоции и в същото време да оставаме отворени към чувствата на другите. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Все още не е подходящо за започване на нови дела. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.