Още звезди в новия филм на Тарантино „Имало едно време в Холивуд“

Още звезди в новия филм на Тарантино „Имало едно време в Холивуд“

Куентин Тарантино обяви в началото на годината, че работи по филм за американския престъпник и глава на псевдокомуната от 70-години на миналия век „Семейство Менсън“ -  Чарлс Менсън. Групата фанатични сподвижници на Менсън не успя да разпали междурасова война, но нейни членове бяха признати за виновни за убийството на бременната съпруга на режисьора Роман Полански - Шарън Тейт.

В началото на март стана ясно, че в лентата ще видим заедно Леонардо Ди Каприо и Брад Пит като актьор от уестърн сериали и неговия бодигард, а сега към афиша на "Имало едно време в Холивуд" се присъединяват и звездите на Холивуд Деймиън Луис, Люк Пери, Емил Хърш, Дакота Фанинг и Клифтън Колинс Джуниър.

Деймиън Люис, който блесна в сериалите Homeland и Billions, ще изиграе емблематичния актьор Стив Маккуин, Дакота Фанинг, по-известна от сагата „Здрач“, „Война на световете“ и „Мъж под прицел“, ще бъде Пискливата Фром - последователка на Менсън, която по-късно се опитва да убие президента Джералд Форд.

Към трупата на филма се присъединява и австралийската актриса Марго Роби, която партнираше на Ди Каприо във филма „Вълкът от Уолстрийт“, и тя ще влезе в ролята на убитата съпруга на Роман Полански - Шанън Тейт. За филма Лео Ди Каприо се е съгласил да отреже 50% от хонорара си, за да могат да бъдат привлечени и други известни актьори.