Дневен хороскоп - петък, 13 юли 2018

Хороскоп

12-07-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вие сте склонни към прибързани преценки, често вземайки желаното за действително. В стремежа си да постигнете бързо целите си, не забелязвате подробностите, които могат да играят важна роля. Много проблеми могат да бъдат избегнати, като се обмисля внимателно всяка стъпка и не се поемат излишни рискове.

     
 

Телец

Денят може да бъде благоприятен и интересен, но не са изключени някои трудности. Не всички ще успеят да запазят спокойствие. Бързо ще ставате нерви и хапливи, ако нещата не стават както искате. 

     
 

Близнаци

Шансовете за успех днес са високи, затова не губете оптимизъм. Що се отнася до личните отношения, по-добре е да не търсите съвети или мнение от никого, а да разчитате единствено на собствения си здрав разум.

     
 

Рак

Един труден ден. Много е важно емоциите да са под контрол. Можете да изпитате силни и противоречиви чувства, но ще бъде по-добре, ако другите около вас не разберат за тях. Плановете ви ще придобият някаква яснота.

     
 

Лъв

Не планирайте много дела за вършене. Така или иначе няма да имате нито сили, нито време за всички. Може да възникнат непредвидени проблеми, които изискват незабавни решения. Труден ден за финансовото ви положение.

     
 

Дева

Довършете започнатото. Новите неща отложете. Въведете в ред документацията си, вероятно имате неплатени сметки, които чакат да бъдат оправени. Споделете с подходящи хора плановете си. Може да получите полезни съвети.

     
 

Везни

Всички въпроси ще намерят своето благополучно разрешение. Въпреки това ще се намерят и такива хора, които ще придирят за разни неща. Важното е да не се оставяте да ви водят емоциите и да се придържате към правилото, че мълчанието е злато.

     
 

Скорпион

Отношението на някои хора може да ви доведе до силно раздразнение. Избягвайте да се поддавате на такова странично влияние. Не е за предпочитане да се нагърбвате с нова или допълнителна работа (задължения). Така ще се предпазите и от разбити илюзии.

     
 

Стрелец

Възможно е да се появят разногласия с колегите ви. Не забравяйте, че ако сега се създаде открит конфликт, ще бъде много трудно да се сложи край на това. Освен това рискувате да си спечелите силни врагове. Много проблеми могат да бъдат избегнати, ако покажете, че сте готови за диалог и можете да направите отстъпки, макар и малки.

     
 

Козирог

Може да се окаже труден ден. Не е препоръчително да се решават важни въпроси, особено да го правите сами, за да се справите със сериозните проблеми. Не забравяйте, че днес умората настъпва много по-бързо от обикновено и поради това нараства вероятността от правене на грешки.

     
 

Водолей

Тенденциите са за трудно разбирателство с околните. Просто някои от тях няма да искат да приемат вашата гледна точка. Но ситуацията ще се промени, ако сте търпеливи и упорити. Колкото сте по-спокойни, толкова по-добре.

     
 

Риби

Всяка инициатива днес може да има обратния ефект на очакваното. Не се опитвайте да разберете смисъла на случващото се. Съгласувайте действията си с другите и много проблеми може да изчезнат напълно.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В 05:49ч е новолуние. Първите минути след събуждане от сън във времето на новолунието е важен момент за настъпващия месец. Ако сте сънували, че се усмихвате, целия месец ви очакват само позитивни работи. Подходящо е за провеждане на лунна диета и за работа с желанията.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние трябва да си вземете последно сбогом с тях.

Едновременно с новолунието в знак Рак има и частично слънчево затъмнение в 06:02ч., което символизира завършване на един цикъл и започване на нов, откриване на възможности за реализация на нови планове.